Νεότερες εξελίξεις για το Σωματείο του Απόλλωνα

Μετά από εκτενή συζήτηση πέρασε το μήνυμα... το οποίο θα επικυρωθεί στην επόμενη συνέλευση.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκλογική συνέλευση του Σωματείου του Απόλλωνα, οπου μετά από ενδελεχή συζήτηση των παρευρισκομένων πέρασε το μήνυμα ότι στην επόμενη μετά από ένα δεκαπενθήμερο επαναληπτική συνέλευση θα αναλάβει ο δόκτωρ Κωνσταντινος Ρούσος με τον συνδυασμό που θα ετοιμάσει.

Κύριο μέλημα του νέου συμβουλίου έιναι να απαλλαγέι από το οικονομικό βραχνά του δανείου που υφίσταται, έτσι ώστε να απαλλαγούν και όσοι έχουν εγγυηθεί το συγκεκριμένο δάνειο. Με αυτα τα δεδομένα τα τμήματα Καλαθόσφαιρας Ανδρών και Πετόσφαιρας παιρνούν σε δεύτερη μοίρα και απλά θα υπάρχουν με πολύ μειωμένο μπάτζετ, ενώ μέλημα είναι και η διαμόρφωση του χώρου όπου στεγάζεται το Σωματείο.

Στην επόμενη επαναληπτική συνέλευση θα επικυρωθούν τα πιο πάνω, όπως και το νέο συμβούλιο εκτός αν προκύψουν θεαματικές εξελίξεις! Η παρουσία του προέδρου της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Νίκου Κίρζη ήταν καταλυτική, όσον αφορά τις όποιες αποφάσεις και εξελίξεις!

Κανένας ενδιαφερόμενος, αγνωστο το ” τι μέλλει γενέσθαι” – Παρών και ο Νίκος Κίρζης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy