Μέσι: “Κάποιοι δεν ήθελαν να επιστρέψω, πίστευαν πως θα έκανα κακό στην Μπαρτσελόνα”

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε αιχμές για κάποιους μέσα από την Μπαρτσελόνα που δεν ήθελαν να επιστρέψει

Ο Λιονέλ Μέσι, αφού εξήγησε τους λόγους που δεν επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα και προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι, Επίσημα στην Ίντερ Μαϊάμι ο Μέσι – Τι δήλωσε ο Αργεντινός αστέρας, άφησε αιχμές για ορισμένα άτομα μέσα στο καταλανικό κλαμπ που δεν τον ήθελαν πίσω.

Σχετικά με το αν θεωρεί πως η «Μπάρτσα» έκανε το παν για να επιστρέψει ή μπορούσε να κάνει και άλλα, είπε: «Δεν ξέρω, είναι δικό τους θέμα. Λένε πως είχαν πάρει την έγκριση από τη λίγκα, αλλά δεν αρκούσε αυτό. Έλειπαν πολλά ακόμη πράγματα. Η ομάδα δεν ήταν 100% έτοιμη να επιβεβαιώσει ότι θα μπορούσα να επιστρέψω και αυτό είναι κατανοητό, λόγω της κατάστασης που βρίσκεται».

Ερωτηθείς αν εισέπραξε πως κάποιοι δεν τον ήθελαν στην Μπαρτσελόνα, απάντησε: «Δεν ξέρω. Σίγουρα όμως κάποιοι εν θα με ήθελαν πίσω, όπως και δεν θα ήθελα να μείνω όταν έφυγα. Οι περισσότεροι ήθελαν να γυρίσω στην ομάδα, αλλά ασφαλώς υπήρχαν άτομα και στη διοίκηση που δεν με ήθελαν και θεωρούσαν πως η επιστροφή μου θα έκανε κακό στην ομάδα».

«Μίλησα λίγο με τον Λαπόρτα, 1-2 φορές το πολύ. Είχα πολλή επικοινωνία με τον Τσάβι από τη στιγμή που πήγε στην ομάδα. Μιλούσαμε για την πιθανότητα να επιστρέψω και ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι. Συζητήσαμε για το αν με ήθελε πίσω, αν κάτι τέτοιο θα ήταν καλό για την ομάδα και για εκείνον και κρατήσαμε επαφή», συνέχισε.

«Ελπίζω, δεν ξέρω πότε ή πώς, αλλά ελπίζω κάποια μέρα να μπορέσω να συνεισφέρω κι εγώ με κάποιον τρόπο στην Μπαρτσελόνα, γιατί είναι ο σύλλογος που αγαπώ και εκτιμώ πολύ την αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο στη διάρκεια της καριέρας μου. Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή. Παρακολουθούσα την Μπαρτσελόνα συνέχεια, ήθελα να κερδίζει τίτλους, όπως κάθε φίλος της Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα κι εγώ κάποια μέρα να αποχαιρετήσω την ομάδα όπως ο Τσάβι, ο Ινιέστα, ο Άλμπα ή ο Μπουσκέτς», δήλωσε.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy