«Καμπάνα» μιας αγωνιστικής στον Ολυμπιακό – Χωρίς κόσμο αν χρειαστεί Game 5 με τον Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με μία αγωνιστική για τα έκτροπα που συνέβησαν στον πρώτο τελικό της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τα όσα θλιβερά συνέβησαν κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, λίγο πριν τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή (04/06), δεν έμειναν ατιμώρητα τελικά.

Αντιθέτως, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλλε στους «ερυθρόλευκους» τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, την οποία θα κληθούν να εκτίσουν στο Game 5 των φετινών τελικών της Basket League, εφόσον φυσικά υπάρξει τέτοιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για την εφαρμογή της ποινής απαιτείται να περάσουν τρεις ημέρες και επειδή ο Ολυμπιακός δεν προλαβαίνει χρονικά το τρίτο παιχνίδι της σειράς, την προσεχή Κυριακή (11/06), θα εκτίσει την ποινή του αργότερα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: α) για επεισόδια δυσφημιστικά για το άθλημα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για απαγορευμένη χρήση πανό χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ) και γ) παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (άναμμα πυρσών), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 4-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της κατηγορίας περί εκτεταμένων υβριστικών συνθημάτων σε βάρος φυσικών προσώπων, για τον ως άνω αγώνα».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy