ΑΕΛ FUTSAL: Ανανεώσεις στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο

Συνεχίζουν βοηθός προπονητής, προπονητής τερματοφυλάκων, προπονητής φυσικής κατάστασης και επικεφαλής φυσιοθεραπευτής

Μετά την ανανέωση στον πάγκο του πρωταθλητή προπονητή της ΑΕΛ FUTSAL, Χαράλαμπο Χαραλάμπους ήρθαν και οι ανανεώσεις στο προπονητικό και ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών.

Αναλυτικά:

H AEΛ Futsal ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή κ. Σάββα Βρακά μέχρι τον Μάιο του 2024. Εκ μέρους της οικογένειας της ΑΕΛ ευχόμαστε να συνεχίσει το σπουδαίο του έργο οδηγώντας την ομάδα μας σε περισσότερους τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες στο μέλλον.
Δ.Σ ΑΕΛ Futsal

 

H AEΛ Futsal ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Γιαννάκη Ιωάννου μέχρι τον Μάιο του 2024. Εκ μέρους της οικογένειας της ΑΕΛ ευχόμαστε να συνεχίσει το σπουδαίο του έργο οδηγώντας την ομάδα μας σε περισσότερους τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες στο μέλλον.
Δ.Σ ΑΕΛ Futsal

 

 

H AEΛ Futsal ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Ryszard Wroblewski μέχρι τον Μάιο του 2024. Εκ μέρους της οικογένειας της ΑΕΛ ευχόμαστε να συνεχίσει το σπουδαίο του έργο οδηγώντας την ομάδα μας σε περισσότερους τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες στο μέλλον.
Δ.Σ ΑΕΛ Futsal

 

 

H AEΛ Futsal ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον επικεφαλή φυσιοθεραπευτή κ. Γιώργο Κλεοβούλου μέχρι τον Μάιο του 2024. Εκ μέρους της οικογένειας της ΑΕΛ ευχόμαστε να συνεχίσει το σπουδαίο του έργο οδηγώντας την ομάδα μας σε περισσότερους τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες στο μέλλον.
Δ.Σ AEΛ Futsal

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy