Αποχωρεί ο Αβραάμ…

Με προσωπική του ανάρτηση ανακοίνωσε το τέλος του από την ενεργό δράση μετά από μια πλούσια καριέρα

Πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Ανδρέας Αβραάμ.

Ο Κύπριος ακραίος σταματά το ποδόσφαιρο μετά από μια πλούσια καριέρα, έχοντας αγωνιστεί σε Ομόνοια Αραδίππου, Απόλλωνα, Ομόνοια, Ανόρθωση (δύο θητείες), Λάρισα, ΑΕΛ και Καρμιώτισσα, ενώ με την εθνική μας ομάδα κατέγραψε 49 συμμετοχές.

Ο Αβραάμ ενημέρωσε για την απόφασή του μέσα από ανάρτησή του στα social media στην οποία τονίζει πως η στιγμή είναι δύσκολη και πως είχε την ευλογία να ακολουθήσει μια πανέμορφη διαδρομή όντας ευγνώμων για όσα έζησε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αβραάμ:

«Δεν είναι εύκολο να αποχαιρετάς κάτι που λατρεύεις, αλλά γνώριζα από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο, ότι θα έρθει αυτή η στιγμή. Ωστόσο όσο προετοιμασμένος και να είναι κανείς, είναι μια στιγμή δύσκολη, καθώς συνειδητοποιείς ότι η ζωή και η καθημερινότητα σου αλλάζει και μπαίνεις σε μια διαφορετική διαδικασία από αυτή που έχεις συνηθίσει.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να πω το δικό μου αντίο ως ποδοσφαιριστής, μέσα από μια πανέμορφή διαδρομή που είχα την ευλογία να ακολουθήσω και είμαι ευγνώμων για όσα έζησα.

Μια πολυετής πορεία μέσα από την οποία έκανα δυνατές φιλίες, γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους και κρατάω πραγματικά κάθε στιγμή, και κάθε εμπειρία…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy