Απόλλων: Έπραξαν το ΣΩΣΤΟ με Ουάρντα – Οι τρεις ΛΟΓΟΙ

Δεν υπήρχε άλλη επιλογή πάρα μόνο το διαζύγιο

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε πριν από λίγο και επίσημα την λύση της συνεργασίας του με τον Αμρ Ουάρντα, μια ΕΙΔΗΣΗ που έπαιξε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Lemesosinsports.com, Ουάρντα ΤΕΛΟΣ επίσημα – Επιβεβαίωση Lemesosinsports.com.

Ερχόμενος τον Ιανουάριο ο Ουάρντα κάποιοι θα περίμεναν ότι θα κουβαλούσε τον Απόλλωνα μόνος του. Αυτό δεν έγινε… όμως η ποιότητα του φάνηκε στο χορτάρι, έδωσε βοήθειες και βελτιώθηκε μέχρι ενός σημείου η αγωνιστική εικόνα των “γαλάζιων”, η αλήθεια να γράφετε, αλλά ως εκεί.

Τα θέματα του Αιγύπτιου πολλά και γνωστά και αυτά ήταν που οδήγησαν τον Απόλλωνα σ’ αυτή την απόφαση.

Με τα λεφτά που ζήτησε ο Ουάρντα για συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου (500.000, τόσα θα στοίχιζε στον Απόλλωνα) η ομάδα της Λεμεσού μπορεί να τα ξοδέψει και να φέρει όχι ένα αλλά δύο παίκτες ποιοτικούς.

Σωστά ήρθε τον Ιανουάριο αλλά ως εκεί.

Πάμε λοιπόν – Οι τρεις λόγοι 

1ος. Το θέμα που αντιμετωπίζει ο Ουάρντα με τις προετοιμασίες των ομάδων που αγωνίζεται, όταν έπρεπε να ταξιδέψει. (Βλέπε προηγούμενες ομάδες του).

2ος. Η διοίκηση του Απόλλωνα δεν μπορούσε να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, οι οποίες θα κρατήσουν για πολύ καιρό, για ευνόητους λόγους. Οι οικονομικές απαιτήσεις του για το συμβόλαιο την νέα χρονιά ήταν αρκετά υψηλές. Γνωστά τα θέματα με τις ανανεώσεις του Αιγύπτιου με την Ανόρθωση, αλλά και όταν αγωνιζόταν στην Ελλάδα.

3ος. Από την μεριά του ο Ουάρντα είχε δώσει εντολή στους εκπροσώπους του να του φέρουν προτάσεις, κάτι που φανέρωσε ότι και ίδιος ψάχνει κάτι καλύτερο.

Γι ‘αυτό λοιπόν στον Απόλλωνα έπραξαν το ΣΩΣΤΟ με τη περίπτωση Ουάρντα. Και το έπραξαν και παρά πολύ σύντομα ώστε να μην υπήρχαν τα οποία παρατράγουδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy