Σύλληψη 25χρονου στη Λεμεσό – Πιάστηκε “φορτωμένος” ναρκωτικά

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 25 ετών προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 25χρονος ύποπτος ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού, μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα, σε περιοχή της Λεμεσού.

Κατά τον έλεγχο, εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 87 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα.

Εντοπίστηκαν επίσης στην κατοχή του, ποσότητα ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη τύπου MDMA Ecstasy, βάρους 77 γραμμαρίων, ποσότητα ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 18 γραμμαρίων, και το χρηματικό ποσό των 725 ευρώ.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) να διερευνά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy