ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων: Πορεία ενάντια στην επίλεκτικη δικαιοσύνη

Επίσημη ανακοίνωση

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα ενημερώνουν για την πορεία που προτίθενται να κάνουν.

Αναλυτικά:

Να λοιπόν που δεν δίστασαν να ολοκληρώσουν την καλοστημένη πλεκτάνη τους, αποδεικνύοντας έτσι περίτρανα τους ισχυρισμούς μας περί οργανωμένης φαρσοκωμωδίας.
Μετά τις πολλαπλές παραβιάσεις των βασικών ελευθεριών μας και των προσωπικών μας δεδομένων στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι μας με τα κακομαθημένα της πρωτεύουσας, κάποιες εκ των οποίων παραθέσαμε σε προηγούμενη ανακοίνωση, είδαμε χθες την δικαστική εξουσία, υποκινούμενη από την εκτελεστική εξουσία, να εξαντλεί κάθε μορφή αυστηρότητας που της επιτρέπεται απέναντι στα αδέρφια μας καταδικάζοντας τους σε φυλάκιση για κατοχή κροτίδων στον “περιβάλλοντα χώρο του σταδίου”.
Δεν θα επεκταθούμε και σήμερα στην αστυνομική βαρβαρότητα και κατάχρηση εξουσίας από την αστυνομία, μάρτυρες της οποίας έγιναν σύσσωμοι οι οπαδοί του Απόλλωνα, οργανωμένοι και μή, τόσο και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, όσο και στον Κυριακάτικο μας αγώνα στην Πάφο.
Η σημερινή ανακοίνωση θα σταθεί στην επιλεκτική “δικαιοσύνη” και την έλλειψη ισονομίας καθώς η ίδια αυστηρότητα δεν εξαντλήθηκε στα μείζον κοινωνικά θέματα στα οποία γίναμε μάρτυρες το τελευταίο διάστημα, όπως τα οικονομικά σκάνδαλα, τις πλαστογραφίες, τις παραβλέψεις διαδικασιών για απόκτηση διαβατηρίων και τους παράνομους διορισμούς-βολέματα ανίκανων ατόμων σε καίριες θέσεις του δημοσίου τομέα.
Βλέπετε τα αδέρφια μας και κατ’ επέκταση όλοι οι οπαδοί, δεν έφεραν τα βρώμικα λεφτά τους στην Κύπρο και να τα μοιράσουν απλόχερα στα μέλη του συστήματος τους. Δεν είναι παιδιά υπουργών ή βουλευτών για να απολαμβάνουν άφεση αμαρτιών. Ντροπιάσατε “κύριοι” τον όρκο της Θέμιδος υποκύπτοντας στις πιέσεις των κουστουμαρισμένων χούλιγκαν που είμαστε βέβαιοι ότι για άλλη μια φορά κίνησαν υπογείως τα νήματα.
Αλήθεια “κύριοι”, πόσες φορές χτύπησε το τηλέφωνο και τι υποσχέσεις και απειλές δεχθήκατε για να προβείτε στη λήψη αυτής της απόφασης, καταδικάζοντας σε φυλάκιση δύο άτομα για 10 κροτίδες, που ούτε καν κατέβασαν από το αυτοκίνητο! Περιττό να αναφέρουμε ξανά πως το παραμικρό περιστατικό βίας δεν έλαβε μέρος στον συγκερκιμένο αγώνα, παρ’ όλα αυτά οπαδοί μας καταλήγουν στο κελί, επειδή έτσι αποφάσισαν κάποιοι! Άλλωστε είναι κοινό μυστικό τα υποκινούμενα πλέον αποτελέσματα των εκδικάσεων και γνωστό ότι για να ανέβεις στην κλίμακα εξουσίας πρέπει να εξυπηρετείς τα συμφέροντα των λίγων προνομιούχων. Ποιο ήταν στ’ αλήθεια το χρονικό της απόφασης; Η αίθουσα του δικαστηρίου ή μήπως το χωράφι της βόρειας;
Στην εξίσωση φυσικά ήρθαν να προστεθούν και οι γνωστοί προπαγανδιστές δημοσιοκάφροι, οι οποίοι σε χρόνο ρεκόρ έσπευσαν να δημοσιεύσουν τον μύθο που σχεδιάσατε με φανταχτερούς τίτλους, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δικαιώσουν τη δικτατορική απόφαση η οποία καλά καλά δεν πρόλαβε να παρθεί.
“Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας.” Η δράση όμως φέρνει αντίδραση και η υπομονή μας απέναντι στο κουκλοθέατρο σας εξαντλήθηκε.
Γι’ αυτό την Πέμπτη 01/06 καλούμε τον κάθε αδερφό Απολλωνίστα σε πορεία διαμαρτυρίας που θα ξεκινήσει στις 19:00 από τον σύνδεσμο με τελικό προορισμό τον αστυνομικό σταθμό.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Υ.Γ. ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΕΛΑΤΕ – ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΤΕ
Υ.Γ. ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΩ..
Υ.Γ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy