Ερευνώντες λειτουργοί σε ΚΟΠ και για κόκκινους φάκελους – Αρχίζουν οι έρευνες

Σημαντικές τοποθετήσεις - Αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις

Ξεκινάει έρευνα στα γραφεία της ΚΟΠ και διορίζει ερευνώντες λειτουργούς για τους κόκκινους φάκελους η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σύμφωνα με χθεσινές αλλά και σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της Επιτροπής, Ευθύμιου Ευθυμίου, στην εκπομπή “Πρωτοσέλιδο” του ΣΙΓΜΑ (χθες) και στο Τρίτο του ΡΙΚ (σήμερα).

Η χθεσινή του τοποθέτηση στο ΣΙΓΜΑ:

“Έχουμε πάρει απόφαση και θα διορίσουμε ερευνώντες λειτουργούς. Θα μπούμε στην ΚΟΠ. Αυτά που εμείς ξέρουμε είναι πληροφορίες, δεν αποδυκνείουν το οτιδήποτε. Θέλουμε να μας οδηγήσουν σε αυτό το ενδεχόμενο που σκέφτεται ο κόσμος και το οποίο ταλανίζει το ποδόσφαιρο.

Δεν ξέρω τι θα βρούμε. Αρχίζουμε να παίρνουμε και άλλες πληροφορίες που μιλούν για τα τηλεοπτικά δικαίωματα και ότι αυτοί που τα χειρίζονται δεν μπορούν να τα χειρίζονται λόγω ασυμβίβαστου. Εμάς ο νόμος εκτός από την διαφθορά μιλά και για το ασυμβίβαστο. Υπάρχει ενδεχόμενο αύριο να αποφασίσουμε έρευνα και γι’ αυτό το θέμα”.

Σημερινές δηλώσεις του στο Τρίτο του ΡΙΚ:

“Σήμερα θα διορίσουμε ερευνώντες λειτουργούς για πέντε θέματα. Τους τέσσερις φάκελους για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα στα ματς Ολυμπιακός – Δόξα, Ολυμπιακός – Ακρίτας, ΕΝΠ – ΑΕΛ και Ομόνοια – ΑΕΚ.

Τους φακέλους που ήρθαν και χάθηκαν, 11 για την Καρμιώτισσα και 5 για τον Ερμή.

Για την ΚΟΠ θα διορίσουμε δύο ερευνώντες λειτουργούς. Θέλουμε το συντομότερο δυνατό το πόρισμα. Θα τους παρακαλέσουμε να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, έτσι ώστε σε 15-20 μέρες να έχουμε αποτέλεσμα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy