Απόλλων: Ένα διαφορετικό καλοκαίρι… 10 χρόνια μετά

Νέα δεδομένα για τον Απόλλωνα - Αναγκασμένος να ζήσει με αυτά

Ξεκίνησε την σεζόν ως Πρωταθλητής και είχε όλα τα εχέγγυα να κάνει μια back to back επιτυχημένη σεζόν. Αντί αυτού μετά από 10 χρόνια έμεινε εκτός Ευρώπης. Τα λάθη που έγιναν με το τέλος της περασμένης και την αρχή αυτής ήταν πολλά και στοίχισαν. Πλέον ο Απόλλωνας είναι αναγκασμένος να ζήσει με τα νέα δεδομένα, κάτι πρωτόγνωρο επί εποχής Νίκου Κίρζη. Επί της προεδρία του από το 2012-13 οι “γαλάζιοι” παίζουν ανελλιπώς στην Ευρώπη.

Με την έλευση του Bogdan Andone οι περσινοί Πρωταθλητές έκαναν ένα απίστευτο ντεμαράζ που κάνεις δεν πίστευε. Η υπόθεση Ευρώπη παίχτηκε μέχρι την τελευταία αγωνιστική, αλλά τελικά δεν ήρθε. Η ομάδα της Λεμεσού το πάλεψε μέχρι τέλους όμως δεν κατάφερε να προλάβει το τρένο της Ευρώπης, τερματίζοντας τελικά στην 5η θέση και στο -4 από την 3η προνομιούχο θέση.

Διαβάστε ΕΔΩ τα τελευταία νέα και ειδήσεις του Απόλλωνα

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι έρχεται… 10 χρόνια μετά στον Απόλλωνα. Θα ακολουθήσει μεγάλο ξεσκαρτάρισμα από το υπάρχον ρόστερ. Στόχος να φτιαχτεί μια δυνατή ομάδα και να επιστρέψει την νέα χρονιά πρωταγωνιστής και ξανά στην Ευρώπη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy