Φανούριος: “Δεν μπορούν να εμπλέκουν τον πρόεδρο του Απόλλωνα και να τον αναμιγνύουν με κόκκινους φακέλους”

Σημερινές(26/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Ε.Τ του Απόλλωνα

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε σήμερα(26/5) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ματς με την Πάφο: «Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια με ένα σερί με απίστευτα αποτελέσματα σε παιχνίδια ντέρμπι. Πάμε στην Πάφο να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα που έκανε βήματα προόδου. Δεν εξαρτάται από εμάς η Ευρώπη. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα δούμε τι θα γίνει στο ματς της Λευκωσίας. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί και η Πάφος διεκδικεί την Ευρώπη με τα ίδια σχεδόν δεδομένα. Εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε ψυχολογία, γνωρίζουμε τι αντιμετωπίζουμε στην Πάφο, δεν φοβόμαστε και πάμε εκεί να κερδίσουμε. Εκτός θα είναι οι Ρομπέρζ, Βα και Ουάρντα».

Για την προπώληση: «Έχουμε 1100 εισιτήρια στη διάθεση μας, συνεχίζεται η προπώληση και σίγουρα θα εξαντληθούν τα εισιτήρια».

Για τον Πίττα: «Μακάρι να σκοράρει και ο Γιοβάνοβιτς και να κερδίσουμε. Ο Ιωάννης πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά και ελπίζω να μας βοηθήσει και στο ματς με την Πάφο».

Για την ανάρτηση του Ουάρντα με τις άγκυρες: «Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε την επόμενη μέρα του παιχνιδιού με την Πάφο. Για την ώρα βλέπουμε το ματς με την Πάφο, να χτυπήσουμε τα ρέστα μας και ελπίζουμε να μας χαμογελάσει η τύχη».

Για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας για τον κ. Κίρζη: «Δεν μπορούν να εμπλέκουν τον πρόεδρο του Απόλλωνα και να τον αναμιγνύουν με κόκκινους φακέλους για μιά απλή δήλωση σε μία συνέντευξη. Ο Απόλλωνας είναι ομάδα κόσμημα, δεν χαρίζει κανένα με ένα πρόεδρο που θέλει την ομάδα του να είναι πάντα ανταγωνιστική. Ο κ. Κίρζης όταν ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του ότι θα κλητευθεί, αποχωρούσε για ένα προσωπικό ταξίδι στην Αμερική. Ο πρόεδρος μας δεν πήρε ποτέ κλήση για να παρευρεθεί ενώπιων της επιτροπής. Ο κ. Κίρζης ξαναέστειλε επιστολή και εξήγησε τι ακριβώς έγινε. Δεν μπορούν και δεν έχουν το δικαίωμα να διασύρουν έναν παράγοντα όπως είναι ο κ. Κίρζης. Όταν προσπαθούν να θίξουν άτομα όπως τον κ. Κίρζη για κόκκινους φακέλους, τότε να το κλείσουμε και να μην το ξανανοίξουμε. Έχουμε θέσει στοιχεία ότι ο κ. Κίρζης έλειπε στο εξωτερικό, υπάρχουν εισιτήρια. Όλα ήταν στα υπόψη τους».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy