Ευθυμίου: ” Η επιτροπή δεν θα κρύβεται άλλο – Ο κόσμος πρεπει να ξέρει”

Σημερινές(26/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον αντιπροεδρο της Επιτροπής δεοντολογίας

Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Ευθύμιος Ευθυμίου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 αναφέρθηκε στις τρεις υποθέσεις των προέδρων που παραπέμφθηκαν στον Γενικό Εισαγγελέα.

Για την υπόθεση Πρόδρομου Πετρίδη: «Ετοίμασα ένα υπόμνημα και θα το παραδώσω στον κ. Ανθούλη Μυλωνά. Προκύπτει ότι ο κ. Πετρίδης έχει παραβιάσει πειθαρχικούς κανονισμούς και καλούμε την ΚΟΠ να τον στείλει στα πειθαρχικά όργανα. Οι δηλώσεις του μπορούσαν να μειώσουν την διαιτησία στα μάτια του κόσμου».

Είναι πειθαρχικά τυχόν παραπτώματα; «Οι δύο ερευνόντες λειτουργοί μας είπαν για τα πειθαρχικά παραπτώματα. Μας είπαν επίσης οι δύο δικηγόροι ότι υπάρχει ένα κενό στη νομοθεσία. Μας υπέδειξαν 1-2 θέματα που μας προβληματίζουν και γι’ αυτό θα στείλουμε στην βουλή να τροποποιηθεί ο νόμος. Αν υπήρχε τροποποίηση τότε ίσως να πήγαινε και ποινικά η υπόθεση».

Ο Νίκος Κίρζης γιατί δεν ήρθε να καταθέσει; «Περιμέναμε να έρθει να μας δώσει εξηγήσεις και δεν ήρθε. Λέει ότι δεν πήρε κλήση. Τον παραπέμψαμε στον Γενικό Εισαγγελέα τον Ιούλιο του 2022 και ο Γενικός Εισαγγελέας τον έστειλε στην αστυνομία την 1η Σεπτεμβρίου 2022 και έδωσε κατάθεση. Η πληροφόρηση που έχω από την αστυνομία είναι ότι τελειώνει η υπόθεση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας της αστυνομίας».

Για τις δηλώσεις του προέδρου της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου ο οποίος επίσης παραπέμφθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα; «Είναι δηλώσεις πριν 16 μήνες. Λέει διάφορα ο κ. Χριστοδούλου. Αν θυμάμαι καλά μας είπε ότι ήταν σε κατάσταση ευθυμίας και τα είπε εκείνα και τον στείλαμε στον Γενικό Εισαγγελέα. Τώρα που αρχίσαμε να μιλάμε θα τα συγκεκριμενοποιήσουμε όλα. Η Επιτροπή δεν θα κρύβεται άλλο, όλα στο φως. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy