“Καρφιά” Ροντρίγκες για Ολυμπιακό: “Δεν μου φέρθηκαν καλά και δεν εκτίμησαν όσα έκανα”

Σε συνέντευξή του σε Μέσο της Κολομβίας, ο Χάμες Ροντρίγκες έριξε τα "βέλη" του στον Ολυμπιακό μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα, τονίζοντας ότι δεν του φέρθηκαν καλά και με σοβαρό τρόπο, ούτε εκτίμησαν αυτά που προσέφερε στην ομάδα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήρθε μετά βαΐων και κλάδων στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει και αποχώρησε πρόωρα από το λιμάνι.

Σε συνέντευξή του σε Μέσο της χώρας του, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έριξε τα “καρφιά” του στους ερυθρόλευκους, τονίζοντας ότι δεν του φέρθηκαν καλά και με σοβαρό τρόπο, ούτε εκτίμησαν αυτά που προσέφερε στην ομάδα.

“Ήμουν σε 24 παιχνίδια και έπαιξα αρκετά, θα μπορούσα να έχω πετύχει περισσότερα γκολ. Έπαιξα καλά. Τα νούμερα είναι λίγο χαμηλά για αυτό που έπαιξα”, ανέφερε αρχικά στο “noticiasrcn.com” για το εν Ελλάδι πέρασμά του και συνέχισε για την αποχώρησή του από τον σύλλογο:

“Δεν το μετανιώνω, όπως είπα και πριν. Και περισσότερο όταν δεν σου φέρονται καλά ή με σοβαρό τρόπο και δεν εκτιμούν αυτό που έχεις κάνει”.

 

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy