ΑΕΛ: “Φίλαθλοι της Ομόνοιας προσπάθησαν να χτυπήσουν παίκτες μας – Η Αστυνομία το επέτρεψε”

Ανακοίνωση ΑΕΛ

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει και να τονίζει την απαράδεκτη στάση της αστυνομίας που επέδειξε κατά τη λήξη του ψεσινού αγώνα κυπέλλου, όπως αναφέρει. Ενώ καταγγέλλει ότι φίλαθλοι της Ομόνοιας μπήκαν στο γήπεδο, έβρισαν και προσπάθησαν να χτυπήσουν τους παίκτες.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο δια της παρούσας ανακοίνωσης, θέλουμε να καταδικάσουμε και να τονίσουμε την απαράδεκτη στάση της αστυνομίας που επέδειξε κατά τη λήξη του ψεσινού αγώνα κυπέλλου.

Το έργο της Αστυνομίας Κύπρου ήταν απλό, να μην επιτρέψει σε κανένα οπαδό να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα.

Αντί αυτού, επέτρεψε σε φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, να βρίζουν τους ποδοσφαιριστές μας και κάποιοι απ’ αυτούς προσπάθησαν να τους χτυπήσουν.

Για καλή μας τύχη έδειξαν αυτοσυγκράτηση οι δικοί μας φίλαθλοι και αποφύγαμε τα χειρότερα.

Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι το εξής. Τι στάση θα κρατούσε η αστυνομία αν το τελικό αποτέλεσμα ήταν υπέρ της ομάδας μας;
Το παρελθόν πάντως έδειξε πως η στάση της αστυνομίας με φιλάθλους της ΑΕΛ ήταν σίγουρα διαφορετική.

Επίσης, όπως όλος ο κόσμος είδε και στο γήπεδο αλλά και τηλεοπτικά στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα μετά το γκολ, ο αγώνας διεξήχθει σε εκρηκτικό κλίμα, με την αστυνομία να παρατάσσετε γύρω από το γήπεδο και δεκάδες κροτίδες και βεγγαλικά να δημιουργούν ένα κλίμα που κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρικό αγώνα θύμιζε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy