Ατάκα Κούμα: “Έχουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη” (video)

Δηλώσεις Γιώργου Κούμα

Στην κάμερα του Alpha Κύπρου μίλησε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας λίγο πριν τη σέντρα του τελικού κυπέλλου Coca-Cola μεταξύ της ΑΕΛ και της Ομόνοιας.

Μερικές από τις τοποθετήσεις του:

“Έχουμε δύο ιστορικές ομάδες, την Ομόνοια και την ΑΕΛ και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα είναι διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Μετά το τέλος όλοι οι φίλαθλοί να επιστρέψουν με ασφάλεια σπίτι τους. Στο ποδόσφαιρο και ειδικά σε ένα τελικό είναι μόνο ένας ο νικητής. Εμείς θα χειροκροτήσουμε νικητές και ηττημένους”.

Για το διαιτητή του τελικού: “Τιμή για το ποδόσφαιρο μας η μικρή Κύπρος να έχει διαιτητή τον Μαρτσίνιακ, που σφύριξε τον τελικό Αργαντινή – Γαλλία. Λίγο μετά τον ανακοίνωσε και η UEFA στον τελικό του Champions League”.

Για το Κυπριακό πρωτάθλημα και τον Πρωταθλητή Άρη: “Μπορεί ποιοτικά το πρωτάθλημά μας να μην είναι το καλύτερο της Ευρώπης, αλλά είναι το πιο ανταγωνιστικό. Αυτό μπορεί να αγχώνει τα σωματεία αλλά κάνει το ποδόσφαιρο καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Άρη για το πρωτάθλημα. Να φανεί αντάξιος των προκατόχων του και να έχει καλή πορεία στην Ευρώπη. Το χρειάζεται η Κύπρος.

Άλλαξε το ποδόσφαιρο. Κάποια σωματεία που ήταν στα πρόθυρα λόγω προβλημάτων, σήμερα πρωταγωνιστούν. Υπάρχει ανταγωνισμός και άμιλλα, ελπίζω να είναι υγιής. Να κάνουμε σαν ΚΟΠ τα λιγότερα λάθη”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy