Τι δήλωσαν για τον τελικό, Χρήστος Χαραλάμπους και Τεισέιρα…

Προπονητής και αρχηγός της ΑΕΛ μίλησαν σήμερα(22/5) για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/5) η συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ομόνοια που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/5.

Από πλευράς ΑΕΛ στο πανελ ήταν ο προπονητής της ομάδας, Χρίστος Χαραλάμπους και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Αντρέ Τεισέιρα οι οποίοι ανέφεραν:

Χρίστος Χαραλάμπους: “Να πω συγχαρητήρια στον Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευλογημένος που θα ηγηθώ αυτής της ομάδας. Οι παίκτες έχουν διάθεση και ενθουσιασμό. Το γήπεδο θα τα κρίνει όλα. Ο τελικός είναι 50-50. Αυτά που μετρά είναι το πάθος. Σίγουρα κάποιος θα νικήσει, κάποιος θα ηττηθεί. Σίγουροι νικητές είναι τα παιδιά με αυτισμό. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, το βράδυ ο κόσμος να γυρίσει στο σπίτι του.

Είναι τιμή για κάποιον κύπριο προπονητή να έιναι σε τελικό. Ακόμα μεγαλύτερη αξία έχει η κατάκτησή του. Η στατιστική δεν παίζει μεγάλο ρόλο σε τελικούς. Θα παίξει ρόλο το πάθος, ίσως ο πιο τυχερός. Αυτός θα είναι ο Κυπελλούχος. Θα είναι έξω οι Κ. Νεοφύτου και Κατσανίκλιτς”.

 

Αντρέ Τεσέιρα: “Μοιρασμένες πιθανότητες. Αγωνίζονται στον τελικό δύο ομάδες που το αξίζουν. Ελπίζω να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πετύχουμε το στόχο μας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy