Με σούπερ Μάρει οι Νάγκετς έκαναν το 3-0 με τους Λέικερς

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ σημείωσε τους 30 από τους 37 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο και οι Ντένβερ Νάγκετς επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους  στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας με τη νίκη με 119-108 (58-55 στο ημίχρονο) επί των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Νίκολα Γιόκιτς σημείωσε 15 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο για να βοηθήσει το Ντένβερ να πάρει προβάδισμα 3-0 στη σειρά των τελικών, με τον δύο φορές MVP να φτάνει  τους 24 πόντους, τις οκτώ ασίστ και τα έξι ριμπάουντ.

Οι Νάγκετς απέχουν μία νίκη για να φτάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Μπορούν να κερδίσουν τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ο 4ος αγώνας διεξαχθεί στο Λος Άντζελες.
Καμία ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ δεν έχει ανακάμψει από το 0-3  για να κερδίσει μια σειρά.

Ο Άντονι Ντέιβις σημείωσε 28 πόντους και 18 ριμπάουντ για το Λος Άντζελες, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πρόσθεσε 23 πόντους, 12 ασίστ και επτά ριμπάουντ και ο Όστιν Ριβς 23 πόντους και επτά ριμπάουντ.
Ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, σημείωσε 17 πόντους, ο Μπρους Μπράουν πρόσθεσε 15 και ο Πόρτρ Τζούνιορ σημείωσε 14 πόντους, είχε 10 ριμπάουντ και έξι ασίστ για τους Νάγκετς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy