Όλα ροζ… στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κοριτσίων Πετόσφαιρας

Η LEMESOS VOLLEYBALL κατέκτησε το πρωτάθλημα στις Κ16 και Κ18 Κοριτσιών

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία Πετόσφαιρας της Lemesos Volleyball, άρχισε να παίρνει “σάρκα και οστά”. Οι ομάδες Κ16 και Κ18 κοιτσιών κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Κ18: Η Lemesos Volleyball  είναι η πρωταθλήτρια ομάδα του πρωταθλήματος Νεανίδων U18 «ΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ» αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2022 -2023.

Στον τελευταίο αγώνα της η Lemesos Volleyball έχασε μετά από ένα εξαιρετικό αγώνα από τον ΑΠΟΚ με 3-2 σετ όμως μετά από ξέφρεη πορεία  κατέκτησε το πρωτάθλημα. Η απονομή έγινε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα από τον Β Αντιπρόεδρο της ΚΟΠΕ Αδάμο Μοντάνιο στην αρχηγό της ομάδας Αικατερίνη Κέστα.

 

Κ16: Στον μεγάλο τελικό πρωταθλήματος ΟΠΑΠ “Ντίνος Μιχαηλίδης” Κ16 κορασίδων, μεγάλη νικήτρια ήταν η ομάδα της Lemesos Volleyball η οποία επικράτησε με 3-0 σετ του Απόλλωνα ενώπιον 350 φιλάθλων (κατάμεστο ήταν το Γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου)

Το τρόπαιο βάφτηκε ροζ και τώρα η Lemesos Volleyball μετά την κατάκτηση του Κ18, στοχεύει και το Κ14 ώστε να κάνει ένα ζηλευτό τρέμπλ.

Διεξήχθη ένας μεγάλος τελικός. Στο πρώτο σετ ο Απόλλων ξεκίνησε πολύ δυνατά και είχε από την αρχή τα ηνία του σετ μέχρι το 17-13. Εκεί η Lemesos Volleyball ξεκίνησε την αντεπίθεσή της και με κύριο όπλο το πολύ καλό σερβίς υποχρέωσε σε συνεχή λάθη τον Απόλλωνα ανατρέποντας όλα τα δεδομένα κερδίζοντας το σετ με 25-21 σε 26 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ η Lemesos Volleyball παίζοντας εξαιρετικά (στην ομάδα της αγωνίζονται 4 διεθνείς παίκτριες (πρόσφατα αγωνίστηκαν στην Βουλγαρία στον 2ο γύρο του Κ17 νεανίδων) κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση με 25-9 σε 20 λεπτά παίρνοντας σοβαρό προβάδισμα με 2-0.

Στο τρίτο σετ ο Απόλλων προσπάθησε από την αρχή να πιέσει την αντίπαλο του η οποία είχε φόρα από το προηγούμενο σετ και νωρίς είχε προηγηθεί με 5-1, με τον Απόλλωνα να αντεπιτίθεται και να μειώνει σε 12-10 ξαναμπαίνοντας έτσι στον αγώνα και την διεκδίκηση του σετ.
Όμως η Lemesos Volleyball συνέχισε τον ρυθμός της καταφέρνοντας πλήγματα στην υποδοχή του Απόλλωνα με αποτέλεσμα να κερδίσει και το τρίτο σετ με 25-17 σε 24 λεπτά, τον αγώνα με 3-0 και το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ομάδας έγινε δικό της.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy