Παπαδόπουλος: “Είμαστε πιο κοντά στο όνειρο – Χάνει Ομόνοια ο Μπαμπίκα”

Δηλώσεις Κώστα Παπαδόπουλου

Ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου του Άρη μίλησε σήμερα στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή “Κάνε Παιχνίδι” με τη Στέλλα Σωκράτους

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην σημαντική νίκη επί του Απόλλωνα, τα δύο παιχνίδια που απομένουν και τα αγωνιστικά δεδομένα.

Οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έπαιζε για την Ευρώπη. Μια ομάδα που κερδίσαμε τρεις φορές. Ήμασταν αυτοί που έπρεπε να ήμασταν. Κάναμε φανταστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και κερδίσαμε δίκαια. Ήταν απολαυστικός ο Άρης. Βοήθησαν τα δύο γρήγορα γκολ. Η ομάδα μπήκε αποφασισμένη. Ο κ. Σπιλέφσκι ανακάτεψε την τράπουλα. Παρ’ όλα αυτά όσοι έπαιξαν κάλυψαν το κενό αυτών που έλειπαν. Πετύχαμε άλλα δύο γκολ που ακυρώθηκαν ενώ είχαμε κι άλλες κλασικές ευκαιρίες».

Για το πρώτο ακυρωθέν γκολ: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν θέλω να αμφισβητήσω την τεχνολογία».

Για το πρωτάθλημα: «Είμαστε πιο κοντά στο όνειρο. Δεν είναι θέμα πιθανοτήτων. Αν κερδίσουμε την Ομόνοια και ο Απόλλωνας πάρει βαθμό ή βαθμούς από τον ΑΠΟΕΛ είμαστε πρωταθλητές. Αν κερδίσει το ΑΠΟΕΛ πάμε σε τελικό πρωταθλήματος. Η προσοχή είναι στο παιχνίδι με την Ομόνοια».

Για την άποψη ότι ο Άρης δεν έχει εμπειρία: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε εμπειρία. Δεν το ξανά κάναμε. Αυτό που ήταν καταλυτικό είναι η νοοτροπία των παικτών και του προπονητή. Τους βοηθά να ξεπερνούν την πίεση παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο».

Για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι: «Πολλές φορές κατηγορήθηκε ως υπερόπτης. Πίστευε στους παίκτες από την πρώτη μέρα. Χθες ήταν πολλές οι αλλαγές. Πέντε στο σύνολο σε παιχνίδι κομβικής σημασίας. Αν έχανε όλοι θα τον κατηγορούσαν. Δικαιώνεται. Από εκεί και πέρα είναι συλλογική η δουλειά. Είναι και ο Χρίστος ο Παπαδόπουλος που είναι υπεύθυνος στη φυσική κατάσταση. Δεν είναι ένας ο πατέρας της επιτυχίας».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Εμείς θα προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη εκδοχή της Ομόνοιας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Μπαμπίκα θα λείπει με την Ομόνοια και θα παίξει με τον ΑΠΟΕΛ. Επιστρέφουν οι Κακόριν, Γιαγκό και Ζόκε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy