Φανούριος: ” Μας έχουν δοθεί 1260, θα υπάρχουν κι άλλοι στο γήπεδο”

Σημερινές(11/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Ε.Τ του Απόλλωνα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0.

Αναλυτικά:

Για την αλλαγή που έφερε στην ομάδα ο Αντόνε: «Είχαμε ένα μεγάλο νεκρό διάστημα από τον Νοέμβριο μέχρι τις αρχές του Φλεβάρη, με αστάθεια και μακριά από αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Στο διάστημα αυτό μείναμε και εκτός κυπέλλου. Μετά ήρθε ο Αντόνε που άλλαξε την εικόνα της ομάδας και πλέον έχουμε πιθανότητες για ευρωπαϊκό εισιτήριο, ώστε και από μειονεκτική θέση, όμως είναι κάτι που πριν από μερικές ημέρες φάνταζε απίθανο».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη. Είναι και γι αυτόν ένα παιχνίδι για την ιστορία του, διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία του τον τίτλο του πρωταθλητή. Είναι πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Θα έχει την πίεση και εμείς ερχόμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει περισσότερες ελπίδες για την έξοδο στην Ευρώπη».

Για τα εισιτήρια του αγώνα: «Μας έχουν παραχωρηθεί 1260 εισιτήρια για το πέταλο. Από εκεί και πέρα υπάρχει αρκετός κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο. Δεν θα έχουμε τον κόσμο που φανταζόμασταν. Όμως μίλησε χθες ο κος Κίρζης με τον πρόεδρο του Άρη, δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση να πάρουμε περισσότερα εισιτήρια. Είναι όμως ξεκάθαρο πως είναι δικαίωμά τους και δεν τους αδικούμε. Πρέπει να το σεβαστούμε και να προχωρήσουμε. Δεν έχουν διαφοροποιηθεί οι σχέσεις των δύο ομάδων γι αυτή την απόφαση».

Για την πίεση που θα υπάρχει: «Όλα είναι σχετικά στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπάρχει σοβαρό κίνητρο στον Άρη, σοβαρά είναι και για τον Απόλλωνα. Είναι διαφορετική η πίεση, αλλά η κάθε ομάδα έχει τη δική της».

Αν υπάρχει συμφωνία με τον Αντόνε: «Είμαστε πολύ κοντά να ολοκληρωθεί το ζήτημα του Αντόνε».

Για το χρέος που παρουσιάστηκε: «Είναι ίδιο το χρέος με την προηγούμενη χρονιά, δεν αυξήθηκε το χρέος. Ένα πόσο 5 εκ. ευρώ οφείλονται προς το κράτος, δεν είναι αποκλειστικές οφειλές, υπάρχει διακανονισμός σε βάθος 15ετίας. Υπάρχει ένα ποσό στα 6 εκατομμύρια ευρώ είναι δανεισμοί της εταιρείας με το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι προς τον Νίκο Κίρζη. Και υπάρχει και ένα ποσό 2,8 εκ ευρώ που είναι υποχρεώσεις της εταιρείας προς πιστωτές και σε κάποιες επενδύσεις στο προπονητικό μας κέντρο».

Για την πρόθεση της ΚΟΠ για προαιρετικό πρωτάθλημα: «Πολύ σωστή η απόφαση της Ομοσπονδίας, αν και σε μία πολύ δύσκολη χρονική στιγμή. Χρειάζεσαι γήπεδα και πολλά άλλα πράγματα. Δεν θα είναι εύκολο το εγχείρημα αυτή τη στιγμή, όμως είναι μία σωστή σκέψη, κάτι που γίνεται σε όλες τις προηγμένες χώρες».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy