Στην Πολωνία και στο γήπεδο της Ζαγκλέμπιε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας»

Στο Σοσνόβιετς και στο γήπεδο της Ζαγκλέμπιε φαίνεται πως οδεύει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού οι Πολωνοί αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία των δύο ομοσπονδιών.

Οδεύει προς την Πολωνία ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας; Σύμφωνα με τον έγκυρο Τόμας Βλόνταρτσικ και τα όσα γράφει σε άρθρο του στο «meczyki», η ελληνική ομοσπονδία φέρεται να έχει συμφωνήσει με την πολωνική ώστε το μεγάλο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ να διεξαχθεί στο Σοσνόβιετς και στο γήπεδο της Ζαγκλέμπιε.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως οι Πολωνοί φαίνεται να δίνουν το «ΟΚ» για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού στις 24 Μαΐου στο γήπεδο της Ζαγκλέμπιε Λουμπίν, το οποίο χωράει 16.068 οπαδούς. Βέβαια, ο Βλόνταρτσικ υποστηρίζει πως δύσκολα θα υπάρξει κόσμος από τις δύο ομάδες και θα διατεθούν μόνο προσκλήσεις.

Το γήπεδο της Ζαγκλέμπιε είναι ιδιαίτερα σύγχρονο καθώς χτίστηκε το 2010, ενώ έχει αγωνιστεί μια φορά σε αυτό και η εθνική Πολωνίας.

Αναμένεται πλέον να δούμε τι ισχύει σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού ακόμη δεν έχει υπάρξει οριστική εξέλιξη και παραμένει στον… αέρα το γήπεδο που θα διεξαχθεί.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy