Άρης: Καμία συμφωνία…

Επίσημη ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης σχετικά με το μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε για τα εισιτήρια του περχόμενου ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Αρχικά, θέλουμε να πούμε ότι δεν υπήρξε καμία συμφωνία μεταξύ των ομάδων της Λεμεσού. Ο Άρης έδινε επιπλέον θέσεις κατά τη διάρκεια του φετινού και του περσινού πρωταθλήματος με δική του πρωτοβουλία.

Σεβόμαστε πολύ όλους τους φιλάθλους της Λεμεσού και τους ευχαριστούμε που έρχονται να μας στηρίξουν σε αυτή την ιστορική στιγμή.

Από την έναρξη των πλέι οφ ο Άρης αποφάσισε να παραχωρεί στους φιλοξενούμενους το ίδιο ποσοστό εισιτηρίων που δίνουν όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στην έδρα τους, το 10% (όπως προνοεί ο κανονισμός), χωρίς καμία εξαίρεση και ανεξαρτήτως ονόματος του αντιπάλου, γιατί δυστυχώς ο Άρης δεν έχει ακόμα μεγάλη βάση φιλάθλων.

Και θεωρούμε ότι είναι άδικο για κάθε ομάδα που παίζει εντός έδρας παιχνίδι να αισθάνεται ότι αγωνίζεται εκτός.

Τα εισιτήρια για αυτό το παιχνίδι θα πωλούνται μόνο στους φιλάθλους, οι οποίοι έχουν ήδη παρευρεθεί σε αγώνες του Άρη στο παρελθόν.

Με σεβασμό σε όλους τους φιλάθλους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy