Σπιλέφσκι: “Με προκάλεσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ – Οι παίκτες μου επηρεάστηκαν από την πίεση”

Δηλώσεις Αλεξέι Σπιλέφσκι

Ο προπονητής του Άρη στη διάσκεψη Τύπου μετά την σημερινή εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ μίλησε για την πίεση που επηρέασε του παίκτες του. Δήλωσε στεναχοριμένος για το αποτέλεσμα και στο τέλος είπε ότι ίσως να ήταν δίκαιο.

Οι δηλώσεις:

“Χάσαμε δύο βαθμούς και είμαστε θυμωμένοι. Ειδικά για την εμφάνιση μας στο δεύτερο ημίχρονο. Περίμενα να κάνουμε δώσουμε παραπάνω όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε μία νεαρή ομάδα. Κάποιοι παίκτες είναι άπειροι και νιώθεις αυτή την πίεση του να πετύχεις κάτι μοναδικό. Είναι μεγάλο βάρος. Έχουμε δύο εντός έδρας ματς και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα.

Θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Θα προσπαθήσουμε οι παίκτες μας να παίζουν πιο ελεύθερα. Η πίεση έρχεται από έξω. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Οι οπαδοί της ΑΕΚ με προκαλούσαν κατά την διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να ζεις με αυτό”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy