Κλείνει το “Σπύρος Κυπριανού” – Μετακομίζουν οι ομάδες που το έχουν ως έδρα

Ποια θα είνα η έδρα της πετοσφαιρικής Νέας Σαλαμίνας - Το ρεπορτάζ στο Lemesosinsports.com

Το κλειστό στάδιο “Σπύρος Κυπριανού” θα μεταμορφωθεί τα επόμενα χρόνια από γήπεδο 6700 θέσεων σε 9600 θέσεων, για να μπορέσει να φιλοξενηθεί το EuroBasket2025.

Ως εκ τούτου οι ομάδες που το χρησιμοποιούν ως έδρα, αφού ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις τους, έφυγαν από εκεί για να πραγματοποιηθούν τα έργα, που θα ξεκινήσουν λίαν συντόμως για να προλάβουν τα χρονοδιαγράμματα. Το γήπεδο χρησιμοποιούσαν η πετοσφαιρικές ομάδες της Νέας Σαλαμίνας και της ΑΕΚ Καραβά, οι οποίες μετακομίζουν, αλλά και κάποιες άλλες ακαδημίες άλλων αθλημάτων.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, ήδη βρήκε τη νέα της έδρα που δεν είναι άλλη από το κλειστό γήπεδο του Λυκείου Λινόπετρας. Οι ιθύνοντες της ομάδας αφού είδαν το γήπεδο, έκαναν την αίτηση τους στη σχολική εφορεία Αγίου Αθανασίου, η οποία έδωσε την έγκριση της. Όπως οι πληροφορίες μας αναφέρουν ο ΚΟΑ θα αναλάβει να διαμορφώσει την αίθουσα του Λυκείου αλλάζοντας το παρκέ, θα τοποθετήσει καρέκλες στις κερκίδες και θα γίνουν έργα ανακαίνισης αποδυτηρίων αλλά και της κλειστής αίθουσας,έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο για αγώνες του Πετοσφαιρικού πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας. Όλα αυτά θα γίνουν με το πέρας της φετινής σχολικής χρονιάς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy