Επίσημη απάντηση Απόλλωνα σε Ζράντι

Ανακοίνωση Απόλλωνα για όλα όσα καταλογίζει στην ομάδα ο Λιβανέζος μεσοεπιθετικός

Ο Απόλλωνας μέσω ανακοίνωσης του διαψεύδει τα όσα δήλωσε ο Ζράντι σε Δανέζικη ιστοσελίδα, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του επιεικώς απαράδεκτες.

Ο Ζράντι είπε αρκετά αρνητικά πράγματα, Διαβάστε ΕΔΩ.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) επιθυμεί να τοποθετηθεί με αφορμή τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μπασέλ Ζράντι οι οποίες απορρίπτονται στην ολότητα τους ως αναληθείς ή/και ανακριβείς καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αρχικά ο ποδοσφαιριστής δεν έχει τιμωρηθεί για οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά ενημερώθηκε πως βρίσκεται υπό εξέταση για ενδεχόμενο πειθαρχικό παράπτωμα για τις λεπτομέρειες του οποίου είναι ενήμερος.

Γεγονός που ουδεμία σκοπιμότητα μπορεί να κρύβει αφού το συμβόλαιο του με την ομάδα ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και πιθανή χρηματική ποινή ένεκα πειθαρχικού παραπτώματος δεν μπορεί να ξεπεράσει ένα μικρό μέρος ενός μηνιαίου μισθού.

Επιπλέον, το μπόνους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει καταβληθεί κατά τουλάχιστον 75% και υπολείπεται η τελευταία δόση η οποία είναι προγραμματισμένη να καταβληθεί σε όλους τους ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστική περιόδου.

Στον Απόλλωνα Λεμεσού έχουν αγωνιστεί εκατοντάδες ποδοσφαιριστές όλα αυτά τα χρόνια και σε καμία απολύτως περίπτωση δεν έχει τοποθετηθεί ο οποιοσδήποτε με αναφορές περί απειλών και απαράδεκτης συμπεριφοράς είτε κατά των ποδοσφαιριστών είτε κατά εργαζόμενων της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Είναι αξιοθαύμαστο και αξιοπερίεργο αυτό να συμβαίνει για πρώτη φορά από ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος παρά την αποκαρδιωτική αγωνιστική του συνεισφορά, στηρίχθηκε ιδιαιτέρως κατά την πολύμηνη απουσία του λόγο των πολύ συχνών τραυματισμών του.

Μάλιστα εστάλη σε κορυφαίο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο αποκατάστασης στην Δανία, το οποίο ήταν επιλογή του ιδίου.

Επίσης στηρίχθηκε και έλαβε ευκαιρίες από όλους ανεξαιρέτως τους προπονητές της τρέχουσας περιόδου, παρά την δική του απαράδεκτη συμπεριφορά και μέτρια απόδοση, χωρίς εν τέλει να δικαιώσει οποιοδήποτε από αυτούς.

Ενδεικτικό της συμπεριφοράς του και της στήριξης της ομάδας είναι και το γεγονός οτί κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Αυστρία, δέχθηκε επίπληξη για σοβαρό ζήτημα που σε άλλο σύλλογο μπορεί να τον οδηγούσε εκτός ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με τον Απόλλωνα και οι δηλώσεις του είναι επιεικώς απαράδεκτες.

Επιφυλάσσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια Λτδ και ενδεχομένως να επανέλθουμε αν παραστεί ανάγκη να προστατέψουμε τη φήμη μας από κακοήθη και ανακριβή σχόλια όπως αυτά του κ. Ζράντι.

Διοικητικό Συμβουλίου
Απόλλωνα Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy