Στα ραντάρ της Γιουβέντους ο Ζαχά – Ενδιαφέρον από Άρσεναλ, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα!

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους βρίσκεται ο 30χρονος Ιβοριανός εξτρέμ της Κρίσταλ Πάλας, για τον οποίο ενδιαφέρονται ακόμα, τόσο η Άρσεναλ και η Τσέλσι, όσο και η Μπαρτσελόνα!

Μπορεί η φετινή σεζόν να βρίσκεται στην τελική της ευθεία, με τη Γιουβέντους να κυνηγά τη δεύτερη θέση της Serie A, ωστόσο, οι άνθρωποι των «μπιανκονέρι» έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με ιταλικά, αλλά και βρετανικά δημοσιεύματα, η «Μεγάλη Κυρία» εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Γουιλφριντ Ζαχά!

Ο 31χρονος Ιβοριανός εξτρέμ πραγματοποιεί μία ακόμα πολύ καλή και σταθερή σεζόν με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας, μετρώντας φέτος 25 συμμετοχές με επτά γκολ και δύο ασίστ στην Premier League.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, η Γιούβε δεν… παίζει μόνη της, καθώς, τον αρχηγό των «αετών» του Λονδίνου έχουν στα «ραντάρ» τους, τόσο η Άρσεναλ και η Τσέλσι, όσο και η Μπαρτσελόνα!

Βλέπετε, το συμβόλαιό του με την Κρίσταλ Πάλας ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να επιθυμεί να μην ανανεώσει και να δοκιμάσει την τύχη του στην ελεύθερη αγορά, θέλοντας να αλλάξει παραστάσεις μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Να θυμίσουμε, πως ο Ζαχά βρίσκεται στην Κρίσταλ Πάλας από τον χειμώνα του 2015, όταν και αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετρώντας έκτοτε 456 συμμετοχές με 90 γκολ και 76 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις!

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy