Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ – Κυπελλούχος η Ολυμπιάδα

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια της η ΑΕΛ δεν τα κατάφερε και εχασε στον τελικό με 3-2 σετ

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως κατέκτησε για πρώτη φορά το Κύπελλο στην ιστορία της και έκανε το τρέμπλ στην φετινή σεζόν, επικράτησε με 3-2 της Robo Markets ΑΕΛ στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». Η ομάδα της ΑΕΛ παρά την υπερπροσπάθεια, αφού πήρε το πρώτο σετ και το τέταρτο ισοφαρίζοντας 2-2, εντούτοις στο τάι – μπρέικ έχασε τελικά με 3-2.

O αγώνας:

 

Στο 1ο σετ της αναμέτρησης η Ολυμπιάδα μπήκε πιο δυνατά και είχε διαφορά 5 πόντων, η ΑΕΛ δεν παράτησε το σετ και προς το τέλος κατάφερε να το κλέψει με σκορ 25-27. Στο 2ο σετ δεν κατάφερε καμία ομάδα να ανοίξει την διαφορά μέχρι τα μέσα του σετ, ωστόσο προς το τέλος η Ολυμπιάδα άνοιξε την ψαλίδα και πήρε το σετ με τελικό σκορ 25-17.

Στο 3ο σετ η Ολυμπιάδα αν και στους πρώτους πόντους ήταν πίσω στο σκορ, στην συνέχεια πήρε κεφάλι στο σκορ και κέρδισε το 3ο σετ με αρκετή ευκολία, αφού το τελικό σκορ ήταν 25-14. Στο 4ο σετ η ΑΕΛ άνοιξε από την αρχή την ψαλίδα στο σκορ, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες έφθασε μέχρι και τους 10 πόντους, η ΑΕΛ πήρε το σετ με 25-16, έκανε το 2-2 και έστειλε τον τελικό σε 5ο σετ.

Στο τελευταίο σετ η Ολυμπιάδα μπήκε μπροστά στο σκορ και πήρε το 5ο σετ με σκορ 15-11 και κατέκτησε το Κύπελλο.

Διαιτητές: Σάκης Φλουρής – Μέμνων Αντώρκας

Επόπτες: M. Σταματόπουλος – Χ. Γεροσίμου

Α’ Σημειωτής: Στέφανη Καϊμακλιώτη – Β’ Σημειωτής: Ι. Τοφή

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γ. Παπαγεωργίου

Παρατηρητής Αγώνα: T. Σαββίδης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy