Τέταρτο σερί 0-0 για Τσέλσι και Λίβερπουλ

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στους εξ αναβολής αγώνες της Premier League

Στο «στείρο» 0-0 έμειναν στο «Στάμφορντ Μπριτζ», Τσέλσι και Λίβερπουλ, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν δύο φορές, με τον Ρις Τζέιμς στο πρώτο μέρος και τον Κάι Χάβερτς στο ξεκίνημα του δεύτερου. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, το VAR επενέβη κι έδειξε οφσάιντ στην πρώτη περίπτωση και χέρι του σκόρερ στη δεύτερη, με αποτέλεσμα να μην μετρήσει κανένα και οι «μπλε» να μην μπορέσουν να πανηγυρίσουν.

Η αποχώρηση του Γκρέιαμ Πότερ και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας (προσωρινά) από τον Μπρούνο Σαλτόρ δεν έφερε… γούρι στους Λονδρέζους, που ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Λίβερπουλ ήταν εκείνη που πήρε το βαθμό.

Για τέταρτο σερί ματς έμειναν χωρίς νίκη οι «κόκκινοι» (σε πρωτάθλημα και CL), που προέρχονταν από το «βαρύ» 4-1 από την Σίτι. Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, στο τέταρτο σερί 0-0 των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Την πρώτη της απώλεια εντός έδρας μετά τις 2 νίκες που πέτυχε στα 3 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε (1-0 τη Λίβερπουλ και 2-1 την Φούλαμ) είχε απόψε η Μπόρνμουθ απέναντι στη Μπράιτον. Με γκολ του Φέργκιουσον λίγο πριν το ημίωρο και του Ενκίσο στις καθυστερήσεις, οι «γλάροι» έφυγαν με το «διπλό» από το «Βιτάλιτι» (2-0) και με ματς λιγότερο «ονειρεύονται» ακόμη και Champions League.

«Εκδίκηση» για την ήττα που γνώρισε στις 5 Φεβρουαρίου από τη Νότιγχαμ, στο ματς του β΄ γύρου, με 1-0, πήρε το βράδυ της Τρίτης η Λιντς στο «Ελαντ Ρόουντ». Παρότι τα «παγώνια» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα, κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και να πάρουν μία τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη με 2-1.

Χωρίς «τρίποντο» έμεινε για 8ο σερί ματς η Νότιγχαμ (5 ήττες, 3 ισοπαλίες) και παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά το μέλλον της στην Premier League. Τελευταία της επιτυχία ήταν αυτή απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο στο «Σίτι Γκράουντ» στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η απομάκρυνση του Μπρένταν Ρότζερς από τον πάγκο της Λέστερ δεν έφερε… την άνοιξη για τις «Αλεπούδες». Η Άστον Βίλα, μετά το «διπλό» επί της Τσέλσι έφυγε με ακόμη ένα «τρίποντο» μακριά από την έδρα της, με 2-1 στο «Κινγκ Πάουερ».

Η αποβολή του Ντιούσμπερι-Χαλ στο 70΄ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του τελικού σκορ, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη νίκη που θα τους έδινε βαθιά ανάσα.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στους εξ αναβολής αγώνες της Premier League:

 

7η Αγωνιστική
————–

Μπόρνμουθ-Μπράιτον          0-2
(28΄ Φέργκιουσον, 90΄+1 Ενκίσο)

Λιντς-Νότιγχαμ Φόρεστ       2-1
(20΄ Χάρισον, 45΄+1 Σινίστερα – 12΄ Μανγκάλα)

Λέστερ-Άστον Βίλα           1-2
(35΄ Μπαρνς – 24΄ Γουότκινς, 87΄ Τραορέ)

8η Αγωνιστική
————-

Τσέλσι-Λίβερπουλ            0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 29 αγώνες)
Άρσεναλ           72
Μάντσεστερ Σίτι   64 -28αγ.
Νιούκαστλ         50 -27αγ.
Τότεναμ           50
Μάντσεστερ Γιουν. 50 -27αγ.
Μπράιτον          46 -27αγ.
Άστον Βίλα        44
Μπρέντφορντ       43 -28αγ.
Λίβερπουλ         43 -28αγ.
Φούλαμ            39 -28αγ.
Τσέλσι            39
Κρίσταλ Πάλας     30
Λιντς             29 -28αγ.
Γουλβς            28
Γουέστ Χαμ        27 -27αγ.
Έβερτον           27
Νότιγχαμ Φόρεστ   27
Μπόρνμουθ         27
Λέστερ            25
Σαουθάμπτον       23

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy