Δεσπόζει το τοπικό ντέρμπι Dynatron Απόλλων – Payabl. EKA ΑΕΛ BC

Αρχίζουν τα προημιτελικά πρωταθλήματος της ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE

Στην προημιτελική φάση περνάει η ΟΠΑΠ Basket League με τη διεξαγωγή το επόμενο διήμερο των πρώτων αγώνων της σειράς ανάμεσα στα τέσσερα ζευγάρια. Ένα παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή (31/03) και άλλα τρία το Σάββατο (01/04).

Σημειώνεται ότι πρόκριση στα ημιτελικά θα πάρουν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τέσσερις νίκες σε βάρος των αντιπάλων τους. Τα πρώτα παιχνίδια διεξάγονται στις έδρες των ομάδων που κατείχαν την ψηλότερη θέση στο τέλος της πρώτης φάσης της διοργάνωσης

Dynatron Aπόλλων- Payabl. EKA ΑΕΛ BC

Παρασκευή 31 Μαρτίου – 19:30 / «Σπύρος Κυπριανού»

Ντέρμπι της Λεμεσού το βράδυ της Παρασκευής με τον Dynatron Απόλλων να φιλοξενεί την Payabl. EKA ΑΕΛ BC, με το παιχνίδι να γίνεται σε ουδέτερη έδρα και κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας που έχουν οι «γαλάζιοι». Στην Α’ φάση οι δυο ομάδες είχαν διαφορά δυο βαθμών (32-30), με τους «γαλάζιους» να έχουν πάρει 12 νίκες και δέχθηκαν οκτώ ήττες, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν ισορροπία με δέκα νίκες και ισάριθμες ήττες.

Κεραυνός-ΑΠΟΠ

Σάββατο 01 Απριλίου – 16:00 / «Κώστας Παπαέλληνας»

Στον Στρόβολο ο Κεραυνός θα παίξει με τον ΑΠΟΠ. Οι ερυθροκίτρινοι σε 20 αγώνες στη β’ φάση του πρωταθλήματος κέρδισαν 19 ροζ φύλλα και την πρωτιά. Από την άλλη η ομάδα της Πάφου μάζεψε 26 βαθμούς, με απολογισμό έξι νίκες και 14 ήττες, και ήταν όγδοη.

Πετρολίνα ΑΕΚ-ΕΘΑ

Σάββατο 01 Απριλίου – 18:00 / Κίτιον

Η δεύτερη στην Α’ φάση, Πετρολίνα ΑΕΚ, παίζει με την έβδομη ΕΘΑ στο Κίτιον. Το συγκρότημα της Λάρνακας με 36 βαθμούς ήταν τρεις πίσω από τον πρωτοπόρο Κεραυνό, μετρώντας 16 νίκες και τέσσερις ήττες. Στους 28 βαθμούς είχε φθάσει η ομάδα της Έγκωμης μετρώντας οκτώ νίκες και 12 ήττες.

ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

Σάββατο 01 Απριλίου – 19:00 / Λευκόθεο

Η πρώτη φάση της προημιτελικής φάσης θα ολοκληρωθεί στη Λευκωσία και το Λευκόθεο όπου ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την Ανόρθωση. Στην πρώτη φάση οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν τερματίσει στην 3η θέση με 35 βαθμούς με απολογισμό 15 νίκες και πέντε ήττες, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν έκτη με 30 βαθμούς μετρώντας 10 νίκες και ισάριθμες ήττες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy