Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Έκτακτη σύσκεψη για τα επεισόδια συγκάλεσε η υπουργός Δικαιοσύνης

Εκτακτη σύσκεψη με τον Αρχηγό Αστυνομίας συγκάλεσε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, Άννα Προκοπίου Κουκκίδου

Εκτακτη σύσκεψη με τον Αρχηγό Αστυνομίας συγκάλεσε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, Άννα Προκοπίου Κουκκίδου, μετά τις τραγικές εικόνες στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», όταν προκλήθηκαν επεισόδια στον καλαθοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης.

Δύο συλλήψεις, τραυματισμός αστυνομικών και ζημιές ο απολογισμός στο «Ελευθερία». Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε ότι η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 8:30, και κατά τη διάρκεια της οποίας θα τεθούν επί τάπητος τα γεγονότα στον χθεσινό αγώνα, ενώ θα μελετηθεί και το τι μέλλει γενέσθαι για αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Οι συσκέψεις δεν μπορούν από μόνες τους να λύσουν κανένα πρόβλημα. Είναι το αποτέλεσμα των συσκέψεων και οι ενέργειες που θα ληφθούν, για να μπορέσουμε επιτέλους να αντιμετωπίσουμε τη βία στα γήπεδα.

Οι εικόνες οι χθεσινές δεν περιποιούν τιμή, ούτε μπορούν να ανταποκρίνονται σε ένα σύγχρονο κράτος. Ο διαχωρισμός του φιλάθλου με τον χούλιγκαν πρέπει επιτέλους να γίνει στην χώρα μας. πρέπει τα γήπεδα μας να είναι ασφαλείς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy