Καταδίωξη στη Λεμεσό – Αναφορά για πιστόλι

Συνελήφθη ο 21χρονος πολιτικός πρόσφυγας, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με την άγρια καταδίωξη μοτοσικλετιστή, που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε κεντρικό δρόμο στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος καταδιώχθηκε, προκάλεσε τροχαίο κατά την καταδίωξη και διέφυγε πεζός. Οι Αρχές εξετάζουν την αναφορά μέλους της ομάδας Ζ ότι ο άγνωστος άνδρας πήρε από τσάντα που πέταξε, κατά την καταδίωξη, αντικείμενο που έμοιαζε με πιστόλι.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 16:15, μοτοσικλετιστής της ομάδας Ζ εντόπισε οδηγό μεγάλου κυβισμού να κινείται ύποπτα στην περιοχή Αγίου Ιωάννη και μόλις του έγινε σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ακολούθησε καταδίωξη, ενώ σε κάποια στιγμή η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με δυο αυτοκίνητα και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός της εγκατέλειψε την σκηνή πεζός.

Το μέλος της ομάδας Ζ συνέχισε να καταδιώκει τον άγνωστο άνδρα, όταν σύμφωνα με την αναφορά του, θεάθηκε να πετά μια τσάντα πλάτης, αφού πρώτα πήρε από μέσα κάτι που έμοιαζε με πιστόλι.

Ο ύποπτος κατάφερε να διαφύγει, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και γίνονται έρευνες για εντοπισμό του. Διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy