Θερμή παράκληση… φιλική εισήγηση προς ΚΟΠ

Να αλλάξει η μέρα διεξαγωγής στα πρωταθλήματα Παίδων που συμπίπτουν με το Σάββατο(25/3) μέρα παρέλασης για την Εθνική επέτειο

Το ερχόμενο Σάββατο ανήμερα της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, υπάρχει προγραμματισμένη από την ΚΟΠ η 14η αγωνιστική των πρωταθλημάτων Παίδων τόσο της Ανωτατης κατηγορίας, όσο και της Επίλεκτης κατηγορίας.

Η ιστοσελίδα μας απευθύνει θερμή παράκληση αλλά και μια φιλική εισήγηση προς τους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας, όπως αλλάξουν τη μέρα διεξαγωγής των αγώνων, ας τα βάλουν την επόμενη Κυριακή(26/3), καθότι πολλά νεαρά παιδια που θα έχουν αγώνα, θα συμμετάσχουν στις μαθητικές παρελάσεις τιμής προς την επέτειο!

Ήδη όπως μαθαίνουμε αρκετές Ακαδημίες ομάδων έχουν κάνει διαβήματα για αυτόν τον λόγο και περιμένουν κι αυτές απαντήσεις. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα γίνει, καθώς ποιος δεν θα ήθελε να καμαρώσει τα παιδιά του ή τα εγγόνια του να παρελαύνουν περήφανα. Άλλωστε και εμείς όταν ήμασταν στην ηλικία τους, θέλαμε να μπούμε στο άγημα του σχολείου μας στην παρέλαση και περήφανα να το τιμήσουμε!

Ας μην στερήσουμε από αυτά τα παιδιά, που ασχολούνται και με τον Αθλητισμό και τα ιδεώδη που πρεσβεύει, στιγμές περηφάνιας. Μέρες υπάρχουν πολλές και η επόμενη που είναι Κυριακή προσφέρεται, άλλωστε για καρναβάλια αναβάλλονται και δεν ορίζονται!

Ευελπιστούμε στη σωστή σας απόφαση για αλλαγή των αγώνων και αυτό θα είναι κάτι που θα σας πιστωθεί κύριοι ιθύνοντες της ΚΟΠ για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο των Ακαδημιών.

Υ.Γ: Αν είναι κύριοι πριν οριστούν τα πρωταθλήματα θα μπορούσατε να κοιτάζετε και το σχολικό πρόγραμμα για καλύτερη οργάνωση!

Φιλικά Γ.Δ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy