Σπιλέφσκι: “Κάποιοι μας αμφισβήτησαν, δεν το ξεχνάμε, παραμένουμε ταπεινοί”

Δηλώσεις Αλεξέι Σπιλέφσκι

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη μετά την σημερινή μεγάλη εντός έδρας νίκη (4-0) επί της ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις:

“Μπράβο στους παίκτες μου. Το να είμαι προπονητής τους με κάνει ευτυχισμένο. Βρήκαμε τα κλειδιά στο σημερινό ματς σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αλλάξαμε μερικά πράγματα. Όλοι είδαμε τι έγινε στη Λάρνακα και σήμερα ήταν εύκολο να δώσω κίνητρο στους παίκτες για να πάρουν “εκδίκηση”. Είμαι περήφανος για αυτούς. Συγχαρητήρια στον Όλτρα κάνει πολύ καλή δουλειά και πήγε την ομάδα στους 16 του Conference League. Παραμένουμε ταπεινοί και ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την στήριξη. Είναι σημαντικό για εμάς να μην ονειρευόμαστε τώρα κάτι και αυτό είναι σημαντικό. Θυμάμαι που με ρωτούσαν μετά τις συνεχόμενες ισοπαλίες. Κάποιοι μας αμφισβήτησαν, αυτά δεν τα ξεχνάω. Σήμερα είσαι χάλια, αύριο είσαι καλός, μεθαύριο είσαι ξανά χάλια. Έτσι είναι και στη ζωή. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Όταν είπα στην πρώτη μου συνέντευξη στο καλοκαίρι ότι θέλουμε μια αλλαγή στη φιλοσοφία του Άρη και όλοι μπορούν να δουν ότι γίνεται καλή δουλειά στον Άρης. Αυτό είναι το επίτευγμα της σπουδαίας μου ομάδας”.

Η τεσσάρα ήταν μια ρεβανς για τις προηγούμενη ήττα σας; Στο γκολ του Μπαμπίκα σας είδαμε που τρέξατε και τον αγκαλιάσατε στο γήπεδο για ποιο λόγο; Μπορεί ο Άρης να πάρει το πρωτάθλημα, το ζήτησαν οι φίλοι της ομάδα:

“Μπορούμε να πούμε ότι ήταν ρεβάνς ή εκδίκηση. Μετά το παιχνίδι τότε στη Λάρνακα ήμουν πολύ συναισθηματικός με το τι έγινε. Μας κλάπηκαν τρεις βαθμοί. Ετοίμασα ένα βίντεο για τους παίκτες μου από αύριο το ματς και τους το έδειξα.

Είναι ένας φανταστικός παίκτης, μεγάλο ταλέντο, μοναδική ικανότητα, ταχύτητα, είναι εκπληκτικός. Πρέπει να πάει βήματα μπροστά, να αναπτυχθεί. Έχει τρομερή ανάπτυξη. Το άξιζε εδώ και πολλά παιχνίδια να σκοράρει περισσότερα γκολ, σήμερα πήρε τη σωστή απόφαση κι είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ευαίσθητος, χρειάζεται τη στήριξη.

Ο κόσμος μπορεί να ζητάει πρωτάθλημα, μπορεί να ζητάει ότι θέλει. Και εγώ κάποτε ονειρεύομαι ότι θα κατακτήσω το Champions League. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε που ήταν ο Άρης τα προηγούμενα χρόνια”.

Για τον Πηλέα που έγινε βασικός και δεν κλήθηκε στην εθνική: “Μίλησα για αυτό στο pre-game. Ήμουν αναστατωμένος και έκπληκτος που δεν κλήθηκε στην εθνική. Κάνει εξαιρετική δουλειά, είναι πολύ σημαντικό να βλέπω πώς τα πάει σε δύσκολες καταστάσεις και τα πάει εξαιρετικά. Έπαιξε πρώτη φορά βασικός με την Καρμιώτισσα, χάσαμε, δεν έκανε καλό παιχνίδι και μετά δεν έπαιξε για καιρό. Μετά όμως πάλεψε και δούλεψε. Είπα στα παιδιά να έχουν κίνητρο και να είναι πεινασμένοι. Είναι έντονες οι προπονήσεις μας, τα παιδιά παλεύουν για τις θέσεις τους. Υπάρχει φοβερός ανταγωνισμός, αυτό ζητούμε. Το εκτιμώ αυτό. Φτιάξαμε αυτή την ατμόσφαιρα, τα παιδιά είναι απίστευτοι χαρακτήρες και ο Κώστας είναι ένας από αυτούς. Βλέπω κάποια παιδιά που καλούνται στην εθνική… πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Δεν είναι δουλειά μου, είναι του ομοσπονδιακού αλλά ο Κώστας ήταν πολύ αναστατωμένος. Ίσως την επόμενη φορά ο προπονητής να του δώσει ευκαιρία”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy