Η Ουντινέζε χάλασε τη βραδιά των ρεκόρ του Ιμπραΐμοβιτς

Για τέταρτη διαδοχική αναμέτρηση η Μίλαν έμεινε μακριά από το «τρίποντο» και πλέον ο κίνδυνος να χάσει τη θέση της στην τετράδα της Serie A είναι ορατός. Η Ουντινέζε επικράτησε με 3-1 των «ροσονέρι», για την 27η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, επισκιάζοντας τα ρεκόρ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σε ηλικία 41 ετών και 166 ημερών έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A (κατέρριψε το ρεκόρ του Αλεσάντρο Κοστακούρτα, που είχε σκοράρει σε ηλικία 41 ετών και 25 ημερών τον Μάιο του 2007) και ο γηραιότερος αρχηγός της Μίλαν.

Oι «μπιανκονέρι» άνοιξαν το σκορ με το… καλησπέρα και στο 9΄ προηγήθηκαν με τον Περέιρα, πριν ο Ιμπραΐμοβιτς ευστοχήσει σε πέναλτι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφαρίσει και γράψει Ιστορία με τη φανέλα της Μίλαν. Η κάκιστη άμυνα των φιλοξενούμενων, πάντως, ήταν αυτή που τους πρόδωσε, βάζοντας και πάλι μπροστά στο σκορ την Ουντινέζε, μόλις δύο λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Μπέτο. Στην επανάληψη, η Ουντινέζε κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στο 70΄ είδε τον Εχιζίμπουε να διαμορφώνει το τελικό 3-1, με το οποίο οι γηπεδούχοι έπιασαν την Γιουβέντους στην 7η θέση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy