Godswill Ekpolo: Παίζει παντού στην άμυνα, σκοράρει κιόλας…

Το πρώτο του γκολ πέτυχε με τη φανέλα του Απόλλωνα ο Νιγηριανός, πολυθεσίτης αμυντικός

Η μεταγραφή του στον Απόλλωνα δεν έφερε και τον τρελό ενθουσιασμό στον κόσμο των “γαλάζιων”, όμως από τη στιγμή που κλήθηκε να αγωνιστεί τον έχει μάθει για τα καλά ο κόσμος και σε κάθε παιχνίδι τον έχει στους διακριθεντές.

Ο Godswill Ekpolo, αφήνει το στίγμα του πλέον στον Απόλλωνα, αφού η παρουσία του είναι πέρα για πέρα σημαντική. Ξεκίνησε ως δεξί μπακ, αλλά γρήγορα  κλήθηκε να καλύψει το κενό της αποβολής του Χαμάς και ματετέθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου τα πήγε πολύ καλά. Η συνέχεια έμελλε να φέρει τον Νιγηριανό αμυντικό να καλύπτει το κενό της αποβολής του Ρομπέρζ και σε δύο παιχνίδια να πάιξει παρέα με τον Πέιμπερνς στο κέντρο της άμυνας.

Ηγετική μορφή, με καλή ντρίπλα, μυαλωμένο παιχνίδι, χωρίς παρακράτηση της μπάλας, καλός στο ψηλό παιχνίδι αποτελεί μια πολύ σημαντική μονάδα στο ρόστερ του Απόλλωνα. Είναι ένα “πολυεργαλειο”, αφού μπορεί να αγωνιστεί πλέον σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής και δίνει τις απαιτούμενες λύσεις. Όλοι ευελπιστούν στους “γαλάζιους” να συνεχίσει έτσι…Στον χθεσινό(18/3) αγώνα κόντρα στην Ομόνοια άνοιξε το σκορ με την προβολή του μετά από κόρνερ και έγραψε το πρώτο του γκολ με τη “γαλάζια” φανέλα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy