Εύκολη νίκη και κορυφή για την Ντόρτμουντ

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Ντόρτμουντ στο γήπεδο της κόντρα στην Κολωνία, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στη Bundesliga, νίκησε εύκολα με 6-1 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ελπίζοντας πως θα «σκοντάψει» αύριο η Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Λεβερκούζεν, για να παραμείνει μόνη στο πρώτο σκαλοπάτι.

Νωρίτερα, η Λειψία δεν έχει καταφέρει ακόμη να συνέλθει από το σοκ της ταπεινωτικής ήττας στο Μάντσεστερ από τη Σίτι με 7-0 για το Champions League, καθώς ήταν πάλι κακή και γνώρισε την ήττα στην έδρα της Μπόχουμ με 1-0.

Η Στουτγκάρδη με τον Ντίνο Μαυροπάνο ξανά στο κέντρο της άμυνας της γνώρισε οδυνηρή ήττα στην έδρα της από τη Βόλφσμπουργκ (1-0) και έχασε πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της για να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς έπεσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα η Χόφενχαϊμ πήρε τη σημαντική νίκη επί της Χέρτα Βερολίνου στο ντέρμπι της ουράς της βαθμολογίας με 3-1. Μάλιστα οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 71ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νταμπούρ, αλλά δεν είχαν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy