Γιανέφσκι: ” Αυτή η νίκη να μας δώσει ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια και το Κύπελλο”

Δηλώσεις προπονητή της ΑΕΛ μετά τη σημερινή(18/3) νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του σημερινού(18/3)αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και τη νίκη της ομάδας του με 3-2, ο προπονητής της ΑΕΛ, Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Αναλυτικά: 

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Στους παίκτες και τον κόσμο. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε μετά τα δύο τελευταία κακά αποτελέσματα. Δεν ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν σημαντική η νίκη. Ο τρόπος που κερδίσαμε και η θέληση που δείξαμε είμαι ευχαριστημένος. Είμασταν και λίγο τυχεροί και σκοράραμε στον σωστό χρόνο. Δεύτερο ημίχρονο δώσαμε ευκαιρίες σε νέους παίκτες και σε κάποιους που πρέπει να είναι έτοιμοι για τη συνέχεια. Αυτή η νίκη να μας δώσει ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια και το Κύπελλο”.

Για το Κύπελλο και τη συνέχεια: “Είμαστε ευχαριστημένοι με τους τρείς βαθμούς. Δεν μπορώ να πως είμαστε φαβορί με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Είδαμε ότι απέκλεισαν την Ανόρθωση που ήταν εκείνη φαβορί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Είναι 50-50. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα είναι δύσκολα. Ελπίζουμε να περάσουμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy