Σωματείο ΑΕΛ: ” Η ιστορία έγραψε δύο πρωταθλήματα σε ένα βράδυ…”

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από το Σωματείο της ΑΕΛ

Το Σωματείο της ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για τα πρωταθλήματα που κατέκτησαν τα τμήματα του Futsal και της καλαθόσφαιρας Γυναικών.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους αθλητές μας για τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων σε καλαθόσφαιρα και Φούτσαλ.

Συγχαρητήρια αξίζουν και όσοι στελεχώνουν τα συγκεκριμένα τμήματα για την τεράστια προσπάθεια και τις ατέλειωτες ώρες που επένδυσαν στις ομάδες. Η ιστορία έγραψε δύο (2) πρωταθλήματα το ίδιο βράδυ για την Αθλητική Ένωση Λεμεσού. Από την Πέμπτη (16/3) το βράδυ λοιπόν το Σωματείο μας μετρά το 16ο του πρωτάθλημα στη γυναικεία καλαθόσφαιρα και το πρώτο πρωτάθλημα στο Φούτσαλ!

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον διαχρονικό αιμοδότη αυτού του σωματείου, τον τεράστιο κόσμο της ΑΕΛ και στον ΣΥΦΑΕΛ για την απίστευτη παρουσία τους στον χθεσινό αγώνα. Τα λόγια πάντα στερεύουν μπροστά στον κόσμο της ΑΕΛ.

ΑΕΛ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Με εκτίμηση
ΔΣ ΑΕΛ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy