ΑΕΛ: Πίσω από τις λέξεις του Γιανέφσκι

Η τοποθέτηση του προπονητή της ΑΕΛ και το μήνυμα που στέλνει

Η τοποθέτηση του Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά την χθεσινή εντός έδρας ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό είναι η αλήθεια ότι ξάφνιασε αρκετούς, Γιανέφσκι: “Θα πάρω τις αποφάσεις μου – Δεν μου άρεσε αυτό που είδα σήμερα” (video).

Ο τεχνικός της ΑΕΛ ζει την κάθε στιγμή και το κάθε λεπτό στο “γαλαζοκίτρινο” πάγκο. Η απογοήτευση του για την εικόνα της ομάδας στο χθεσινό ματς αποτυπώθηκε στις δηλώσεις του: “Στο πρώτο ημίχρονο νιώθω ότι κάναμε περίπατο. Ήταν λες και πήγαμε βόλτα για δείπνο. Δεν θέλω να βλέπω έτσι την ομάδα μου. Είμαι απογοητευμένος. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα σήμερα. Δείξαμε ότι δεν ήμασταν καλοί για να μπούμε στην εξάδα. Δεν μπορούμε να πάμε μακριά έτσι. Σέβομαι τον εαυτό μου, θέλω περισσότερα και από τον εαυτό μου και από τους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είχαμε διάθεση να παίξουμε και δεν ξέρω γιατί. Σ’ ένα νέο γήπεδο με τον κόσμο μας. Θα βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα. Θα σκεφτώ και θα πάρω τις αποφάσεις μου”.

Ο Γιανέφσκι γνωρίζει πολύ καλά ότι για να επιτευχθεί ο στόχος του Κυπέλλου θα πρέπει η ομάδα μέσα από τα “αδιάφορα” παιχνίδια στο β’ γρπουπ να κρατηθεί σε εγρήγορση. Σαφώς στα δύο παιχνίδια των ημιτελικών η ΑΕΛ πρέπει να πάει πανέτοιμη ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στο μεγάλο τελικό. Κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά κι ο ίδιος.

Επειδή έρχονται και οι ημιτελικοί έπρεπε να έχουμε περισσότερο κίνητρο. Ήταν δικό μας το λάθος που δεν είμαστε στην εξάδα. Πρέπει να βρίσκουμε κίνητρο για να κερδίζουμε κάθε βδομάδα” αυτή η τοποθέτηση του μιλάει από μονής της.

Το μήνυμα του προς τους ποδοσφαιριστές είναι ξεκάθαρο. Όμως κι ο ίδιος πρέπει να βρει τον τρόπο να πετύχει αυτό που ζητάει. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει την “μάχη” ο Σκοπιανός τεχνικό. Οι δηλώσεις του είναι καμπανάκι αφύπνισης και απογοήτευσης από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy