Καταδικάστηκε σε δύο μήνες φυλάκιση ο οπαδός της Αϊντχόφεν που επιτέθηκε στον Ντμίτροβιτς

Σε δύο μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο 20χρονος οπαδός της Αϊντχόφεν που επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της Σεβίλλης, Μάρκο Ντμίτροβιτς

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών (η αρχική απόφαση έκανε λόγο για ποινή τριών μηνών, με τον έναν εξ αυτών να είναι με αναστολή) επιβλήθηκε στον οπαδό της Αϊντχόφεν που εισέβαλλε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Σεβίλλη για το Europa League, ενώ επιτέθηκε και στον τερματοφύλακα των Ανδαλουσιανών, Μάρκο Ντμίτροβιτς.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας ανακοίνωσε πως του απαγορεύεται και η είσοδος στο γήπεδο της Αϊντχόφεν, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο δικαστής ανέφερε πως ο 20χρονος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μεθυσμένος, ενώ με τις πράξεις του έδειξε τεράστια ασέβεια προς τον ποδοσφαιριστή, τον σύλλογο και τους πραγματικούς φιλάθλους της Αϊντχόφεν. «Νομίζει πως είναι και ο ίδιος φίλαθλος, αλλά όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον ίδιο τον οπαδό, δήλωσε: «Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο και όλα κύλησαν πολύ γρήγορα. Πριν το καταλάβω, βρισκόμουν πεσμένος στο έδαφος, με υπεύθυνους της ασφάλειας από πάνω μου».

Να θυμίσουμε πως η Αϊντχόφεν αναμένεται να τιμωρηθεί για το συγκεκριμένο περιστατικό και από την UEFA, με τσουχτερό πρόστιμο και ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy