Σκυλίτσα και τα 3 κουτάβια της διασώθηκαν από τα ερείπια ένα μήνα μετά το σεισμό στην Τουρκία

Τα τέσσερα σκυλιά απεγκλωβίστηκαν από τα ερείπια ενός κτιρίου στη νότια επαρχία Χατάι της Τουρκίας, 28 ημέρες αφότου οι σεισμοί κατέστρεψαν την περιοχή.

Μια… επτάψυχη μητέρα! Μια σκυλίτσα και τα τρία νεογέννητα κουτάβια της διασώθηκαν από τα ερείπια ένα μήνα μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία.

Τα τέσσερα σκυλιά απεγκλωβίστηκαν από τα ερείπια ενός κτιρίου στη νότια επαρχία Χατάι της Τουρκίας, 28 ημέρες αφότου οι σεισμοί κατέστρεψαν την περιοχή.

Ο Καντίρ Κεϊφλί, ιδιοκτήτης του δυόμισι ετών ντόμπερμαν ονόματι Σίλα, είπε ότι ζήτησε από τις τοπικές ομάδες διάσωσης βοήθεια για να βγάλει το σκυλί του από τα χαλάσματα, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να εισέλθει στα συντρίμμια. Η Meyako, μια ομάδα διάσωσης ζώων, ήρθε να τον βοηθήσει τη Δευτέρα.

Μετά από ώρες προσπαθειών, κατάφεραν να φτάσουν στο υπόγειο όπου ήταν παγιδευμένη η Σίλα – και έκπληκτοι είδαν ότι όχι μόνο είχε επιζήσει για σχεδόν ένα μήνα, αλλά ότι είχε γεννήσει και τρία κουτάβια. Στο σημείο της διάσωσης, ένας από τους σωτήρες των σκύλων ρώτησε: «Τι έπινες εδώ; Τι έτρωγες; Γέννησες αυτά τα τρία;».

Η επτάψυχη Σίλα και τα κουτάβια της μεταφέρθηκαν στην κοντινή πόλη Άδανα για θεραπεία. Οι διασώστες παρατήρησαν μάλιστα, ότι παρότι η μητέρα σκυλίτσα φαινόταν αδύνατη, περπατούσε χωρίς βοήθεια. Το πώς η σκυλίτσα και τα κουτάβια της επέζησαν και πώς τρέφονταν παραμένει μυστήριο.

Πηγή: dailymail.co.uk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy