Πάολα: Η απάντηση γιατί τραγούδησε 4 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη (video)

"Τα χρήματα θα πάνε στο νοσοκομείο Λάρισας", ανάφερε η τραγουδίστρια

H Πάολα τραγούδησε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, σε αντίθεση με τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος δήλωσε πως θα απέχει από την πίστα, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δύο τρένων, που στοίχισε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων.

Η εμφάνισή της, ωστόσο, προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις, με το κοινό να της αφήνει σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντάς της πως θα έπρεπε κι εκείνη να κρατήσει πιο χαμηλό προφίλ και σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των νεκρών, να μην βγει στη σκηνή.

Η ίδια θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, εξηγώντας πως σκοπός της είναι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εν λόγω εμφάνιση να δοθούν στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε από χρήστη του TikTok και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η δημοφιλής τραγουδίστρια ακούγεται να λέει πάνω από τη σκηνή: «Είμαι άνθρωπος γενναίος και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουν για το νοσοκομείο της Λάρισας», με το κοινό της να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Πηγή: skai.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy