Ναι μεν ο Ουάρντα αλλά αν δεν ήταν ο Γιοβάνοβιτς…(video)

Ο Σέρβος τερματοφύλακας του Απόλλωνα με την φανταστική απόκρουση του στο 53΄, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να πάρει τη νίκη στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ με τον τροπο που ήρθε

Ο Ουάρντα ήταν το πρόσωπο του χθεσινού(28/2) αγώνα στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM” αφού με το γκολ του έδωσε τη μεγάλη νίκη στον Απόλλωνα, όμως αν δεν δήλωνε παρών ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς τη στιγμή που έπρεπε και λίγο μετά την αποβολή του Χαμάς και με το σκορ 0-0, όλα θα ήταν ίσως διαφορετικά.

Το ρολόι έδειχνε το 53ο λεπτό όταν ο Γιοβάνοβιτς με μια φιγούρα και με τα χέρια και τα πόδια ανοικτά στον αέρα έσωσε με την απόκρουση ίσως του φετινού πρωταθλήματος μέχρι στιγμής τον Απόλλωνα από το γκολ και δεν έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ που είχε αποκτήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Τεράστια απόκρουση που έδωσε το έναυσμα για να πάει το παιχνίδι όπως πήγε και να έρθει η μεγάλη νίκη σε σημασία για τον Απόλλωνα. Για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια ο “Γιόβα” αποδεικνύεται ο ακρογωνιαίος λίθος για τους “γαλάζιους”.

Δείτε την εκπληκτική απόκρουση του Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy