Εκτός έδρας ΑΕΛ, Απόλλων και Άρης

Αλλαγές στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet με τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου 2023

Αλλαγές στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας Cablenet με τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου 2023.

Ο αγώνας Δόξα Κατωκοπιάς – Ανόρθωση που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Δόξα Παλαιομετόχου, θα αρχίσει στις 11:00 πμ αντί στις 15:00, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα Δόξα Παλαιομετόχου – Ομόνοια Ψευδά στο ίδιο γήπεδο για το Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Ο αγώνας Ολυμπιακός – ΑΕΛ που θα διεξαχθεί στα βοηθητικά του Μακαρείου Σταδίου, θα αρχίσει στις 11:00 πμ αντί στις 15:00, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα Ηρακλής Γερολάκκου – Διγενής Μόρφου στο Μακάρειο Στάδιο για το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.

Ο αγώνας Αγία Νάπα – Ακρίτας Χλώρακας θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 15:00, αντί το Σάββατο 4 Μαρτίου γιατί στο ίδιο γήπεδο είναι ορισμένος ο αγώνας Αγία Νάπα – ΠΟ Ξυλοτύμπου για το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, απευθείας από τη Cablenet θα μεταδοθεί ο αγώνας ΕΝ Παραλιμνίου – Πάφος FC που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου «Τάσος Μάρκου».

Στη βαθμολογία προηγείται ο ΑΠΟΕΛ με 48 βαθμούς και ακολουθεί η Πάφος FC με 45 βαθμούς. Στην 3η θέση βρίσκεται η ΑΕΚ με 41 βαθμούς και την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν Ομόνοια Λευκωσίας 33, Απόλλων 32 και ΑΕΛ 31 βαθμούς.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Μαρτίου
Δόξα Κατωκοπιάς – Ανόρθωση
Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα
ΑΠΟΕΛ – Άρης
ΑΕΚ – Απόλλων
Ολυμπιακός – ΑΕΛ
ΕΝ Παραλιμνίου – Πάφος FC

Κυριακή 5 Μαρτίου
Αγία Νάπα – Ακρίτας Χλώρακας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy