ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: “Καλούμε σύσσωμο τον κόσμο της Α.Ε.Λ σε ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ για το αυριανό παιχνίδι”

Επίσημη ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ σχετικά με τις εκλογές που είχαμε και πάρασαν αλλά και το αυριανό(14/20 παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση.

 

Αναλυτικά: 

Αρχικά, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη την λήξη του θιάσου των τελευταίων μηνών ο οποίος μας χάρισε αμέτρητες στιγμές γέλιου με τους διάφορους καραγκιόζηδες οι οποίοι προσπαθούσαν μανιωδώς να ψαρέψουν ψήφους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το οικοδόμημα της Α.Ε.Λ και ιδιαίτερα στο Δ.Σ του Σωματείου που σε καιρούς που υιοθετήθηκαν πρωτοφανείς πρακτικές ψηφοθηρίας, έβαλε στην θέση του οποιονδήποτε προσπάθησε να καπηλευτεί ή ακόμη και να εκμεταλλευτεί το όνομα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού.
Για μας ουδεμία σημασία δεν έχει το ποιος εκλέγηκε, καθώς σύσσωμο το πολιτικό σύστημα αυτού του τόπου αποφάσισε εδώ και αρκετά χρόνια να μας αντιμετωπίζει ως εγκληματίες και παρακατιανούς. Όποιος κι αν βρίσκετε θρονιασμένος στον προεδρικό θώκο εμείς πάλι τις Κυριακές θα τρώμε χημικά εάν κάποιος επικεφαλής ξύπνησε στραβά, πάλι κάποιοι από μας θα τραβιούνται στα τμήματα εάν υπάρχουν “υποψίες ή εύλογη απορία ότι μετείχαν σε πράξεις η ενέργειες που συνιστούν αδίκημα”, πάλι οι 56 της Βουλής θα νομοθετούν ετσιθελικά για μας χωρίς εμάς και εις βάρος μας, για να εκπληρώσουν είτε τα προσωπικά τους συμφέροντα είτε όπως είδαμε το 2014 τα βίτσια τους.
Η Α.Ε.Λ θα είναι πάντοτε εχθρός τους γιατί δεν δέχτηκε να την μολύνουν με πολιτικές αποχρώσεις και ο ΑΕΛίστας θα είναι πάντα απέναντί τους, επειδή η αγάπη του για την ομάδα ξεπερνά τα όρια της λογικής τους. Αυτά λοιπόν για να υπενθυμίζουμε σε μερικούς ποιοι είμαστε και ποιοι δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ, γιατί σε καιρούς χαλεπούς που η παραπληροφόρηση είναι στα καλύτερά της καλό είναι να λέμε μερικά πράγματα που και που κι’ ας τα θεωρούμε οι ίδιοι μας αυτονόητα.
Στα αγωνίστηκα τώρα, η ομάδα για άλλη μια αγωνιστική περίοδο καλείται δυστυχώς να δώσει πρόωρα τον αγώνα της χρονιάς και όπως έχουν τα πράγματα δεν υπάρχει κανείς άλλος που μπορεί να σώσει την κατάσταση.. πέραν του ΚΟΣΜΟΥ. Γι’ αυτό τον λόγο, καλούμε σύσσωμο τον κόσμο της Α.Ε.Λ σε ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ για το αυριανό παιχνίδι.
Ενεργοποιούμε όλοι και το τελευταίο κομμάτι του οργανισμού που λέγεται Αθλητική Ένωση Λεμεσού, σηκώνουμε τους πάντες απ’ τους καναπέδες, συσπειρωνόμαστε και πάμε να ρίξουμε ακόμα ένα αντίπαλο στον “λάκκο των Λεόντων”. Φοράμε όλοι ΚΙΤΡΙΝΑ, παίρνουμε μαζί το κασκόλ μας και πάμε για άλλη μια παράδοση οπαδικού μαθήματος, με σφυρκίες όταν κρατάει την μπάλα ο αντίπαλος και λύσσα όταν επιτίθεται η ομάδα μας. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και πάμε για το πρώτο βήμα προς την πρόκριση.
ΥΓ: Υπενθυμίζουμε ότι ο Συνδεσμός, το Σωματείο, η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ και η «Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγύης»συνδράμουν στην προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Συρίας και της Τουρκίας.
Η συλλογή πραγματοποιείται στα κάτω σημεία τις συγκεκριμένες μέρες και ώρες.
Κίτρινη Γραμμή ( Αγίας Ζώνης 70) – Δευτέρα και Τρίτη: 08:00 – 16:00
Yellow Pride Cafe – Ν. Σολομωνίδης – Δευτέρα και Τρίτη: 08:00 – 21:00
Για περισσότερες πληροφορίες για το κοινωνικά μας έργα θα ενημερώνεστε από την σελίδα ΘΥΡΑ 3 1989 – Κοινωνικές δράσεις
ΥΓ2: Στο γήπεδο θα υπάρχουν τα καινούργια προϊόντα του Συνδέσμου, ημερολόγια και μπλούζα αφιερωμένη στο αγαπημένο μας Τσίρειο.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy