Άρης: Σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε την ανατροπή…

Κακόριν με πέναλτι και Γκομίς "απάντησαν" στο γκολ της Δόξας και ο Άρης έκανε την ανατροπή

Ότι δεν πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε στο δεύτερο με ένα γρήγορο γκολ του Κακόριν με πενάλτι και στη συνέχεια με γκολ του Γκομίς έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη κόντρα στη Δόξα που τον φέρνει στους 43 βαθμούς, δύο πίσω από την 3η θέση!

Πολύ επιθετικά μπήκε ο Άρης στον αγώνα και άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως με την ολοκλήρωση του πρώτου 10λέπτου, είχε έξι τελικές προσπάθειες στον στόχο με τον Μαγιαμπέλα κύριο εκφραστή αλλά και τις κεφαλιές των Πηλέα και Τζόκε με τον τερματοφύλακα της Δόξας να είναι στη μέρα του.

Κόντρα τη ροή του αγώνα η Δόξα μπήκε μπροστά το σκορ μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε η κεφαλιά που πήρε ο Σαντίκ, βρήκε το κάθετο δοκάρι και ο Καραμανώλης από κοντά την έστειλε στα δίκτυα του Βάνα για να παγώσει ακόμα περισσότερο το κρύο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM»! Αφού γλύτωσε η Δόξα το πρώτο 15λεπτο, κατάφερε και βγήκε μπροστά και στη δεύτερη της τελική πέτυχε το γκολ. Στο 27΄είχαμε διακοπή στον αγώνα λόγω μιας σύγκρουσης στην περιοχή του Άρη με Σαντίκ και Βανα, όμως ευτυχώς δεν υπήρξε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Με τη συμπλήρωση του μισάωρου στο παιχνίδι, είχαμε αλλαγή για τον Άρη μάλλον αναγκαστική με τον Ντελμίρο να μπαίνει στη θέση του Μουσούντα. Αφόρητη πίεση εξασκείσαι ο Άρης για να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου, κλείνοντας τη Δόξα στην περιοχή της όμως παρά και τις ξεκάθαρες ευκαιρίες δεν ήρθε το γκολ και έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης πέτυχε ότι δεν πέτυχε το πρώτο άμεσα καθώς στο 50΄κέρδισε πέναλτι σε χέρι μετά από παρέμβαση του VAR Κακόριν να χρίζεται σκόρερ αφού εκτέλεσε εύστοχα την παράβαση και πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία θα προσπαθούσε για την ανατροπή. Στο 63΄είχαμε αλλαγή για τον Άρη με τον Γκομίς να μπαίνει στον αγώνα και πέντε λεπτά αργότερα ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε μετά από γύρισμα του Μπαμπίκα από δεξιά που επίσης είχε μπει ως αλλαγή!

Μέχρι και το 75ο λεπτό είχαμε δύο καλές φάσεις μία για κάθε ομάδα, πρώτα ο Μπαμπίκα για τον Άρη και στη συνέχεια ο Ασάντε για τη Δόξα. Νέα τεράστια ευκαιρία και πάλι με τον Μπάμπικα που βρήκε τον τερματοφύλακα της Δόξας στο τετ α τετ που είχε μετά από ωραία μπαλιά του Κακόριν. Πλέον το παιχνίδι είχε μπει στα τελευταία του λεπτά με τη Δόξα να τα πάιζει όλα για όλα για την ισοφάριση.

Πέντε ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων που δεν έφεραν κάποια αλλαγή και έτσι ο Άρης πήρε τη νίκη με ανατροπή 2-1 κόντρα στη Δόξα με σκόρερ τους Κακόριν και Γκομίς.

 

Κίτρινες: Γιαγκό, Τζόκε / Τρούγιτς, Ογιάλα

Αρης: Βανά, Πηλέας(46΄Καζού), Μπένγκτσον(46΄Μπαμπίκα), Στεπίνσκι(63΄Γκομίς), Γιαγκό, Μαγιαμπέλα, Στρούσκι(81΄Γιαμπλόνσκι), Μουσούντα(30΄Ντελμίρο), Μπρόρσον, Τζόκε, Κοκόριν.

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Καζού, Γιαντάλ, Μποακί, Μπράουν, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Ντελμίρο, Γκομίς, Πακέ, Γιαμλόνσκι, Μπαμπίκα.

 

Δόξα: Σισκόφσκι, Σαντίκ, Ασαμόα, Κέρλα(36΄Ογιάλα), Καραμανώλης, Παυλίδης(46΄Μπενί), Ερέρα, Τραϊτσέφσκι(37΄Ίλιτς), Μέσκα, Ασάντε, Τρούγιτς(79΄Τιντζιανί).

Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Κωνσταντίνου, Αντενόν, Μπένι, Ίλιτς, Τιντζανί, Ογιάλα, Φασουλιώτης, Ναγκάρ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy