ΑΕΛ: Προετοιμάζεται για Πάφο χωρίς τον κόσμο της

Αναμονή για την αλλαγή ώρας Κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα

Η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Πάφο εκτός έδρας συνεχίζεται για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Βέβαια κάποιες δυσκολίες υπήρξαν λόγω κακοκαιρίας που επικρατει στο νησί μας, όμως αυτό δεν πτόησε κανένα. Από αγωνιστικής πλευράς στη διάθεση του Γιαννέφσκι επέστρεψε ο Χάσα, ενώ μέρος του κανονικού προγράμματος αλλά και το ατομίκό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μιραλάς, ενώ τη συμμετοχή του στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης(8/2) θα εξαρτηθεί απο το τεχνικό επιτελείο.

Ποδοσφαιριστές που είχαν προβλήματα τραυματισμού το τελευταίο διάστημα ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, γυμναστήριο και θεραπείες. Ο Φιλίπποβιτς, ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος της ομάδας, ωστόσο ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Πάβλοβιτς και Σις προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα ωστόσο έχουν τεθεί εκτός των καταλόγων Α και Β.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα, η ΑΕΛ αναμένει την απάντηση της ΚΟΠ για το αίτημα αλλαγής της ώρας του πρώτου αγώνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy