Τέλος ο Πάρντιου από τον Άρη

Τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τον Άλαν Πάρντιου έβαλε οριστικά ο Άρης! Ο Άγγλος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν (μόνο η ανακοίνωση απομένει), με τον Τόλη Τερζή να αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας!

Παρελθόν αποτελεί από τον Άρη ο Άλαν Πάρντιου!

Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος, είναι οριστική και αμετάκλητη η απόφαση των «κίτρινων» να πάνε σε «διαζύγιο» με τον Άγγλο τεχνικό, ενημερώνοντάς τον ήδη, μάλιστα, ότι η μεταξύ τους συνεργασία δεν θα συνεχιστεί!

Ο Άρης, έτσι, προχωράει σε δεύτερη αλλαγή προπονητή την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετά την αντικατάσταση του Χερμάν Μπούργος τον περασμένο Αύγουστο, ενώ είχε μεσολαβήσει ως υπηρεσιακός ο Τόλης Τερζής, ο οποίος… επιστρέφει στον πάγκο μέχρι νεωτέρας! Σίγουρα, πάντως, εκείνος θα προετοιμάσει την ομάδα ενόψει Παναθηναϊκού και θα την κοουτσάρει στο ματς της άλλης Κυριακής (12/02, 20:00), στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως η νέα ήττα του Άρη, αυτήν τη φορά από τον Ιωνικό (1-0), αλλά και η εικόνα της ομάδας, είχε κάνει… βαρύ και ασήκωτο το κλίμα για τον 61χρονο τεχνικό.

Υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά του Θεόδωρου Καρυπίδη, αφενός για τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και αφετέρου για κάποιες «ακατανόητες αποφάσεις του», όπως είχε τονίσει στο ρεπορτάζ του ο Αλέξης Σαββόπουλος. Λίγη ώρα αργότερα, τελικά, ο διοικητικός ηγέτης του Άρη αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον Πάρντιου…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άλαν Πάρντιου, παρά την οδυνηρή ήττα του Άρη από τον Ιωνικό, είχε αποφασίσει να δώσει στους παίκτες του δύο μέρες ρεπό για αποθεραπεία, αυτό, ωστόσο, δεν θα ισχύσει! Και αυτό διότι η διοίκηση των «κίτρινων» αποφάσισε να ακυρώσει το διήμερο ρεπό, αφού και ο Άλαν Πάρντιου θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο, επομένως οι παίκτες του Άρη θα επιστρέψουν κανονικά από αύριο (5/2) στις προπονήσεις, τις οποίες θα καθοδηγήσει ως υπηρεσιακός ο Τόλης Τερζής.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy