Εξελίξεις στον Απόλλωνα: Το μέλλον του Μακρίδη και οι αποφάσεις του Νίκου Κίρζη

Το ρεπορτάζ στο Lemesosinsports.com, για τις τελευταίες εξελίξεις στον Απόλλωνα

Τα τελευταία 24ωρα το ρεπορτάζ του Απόλλωνα έχει πάρει πραγματικά φωτιά με τις τελευταίες εξελίξεις να βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Το Lemesosinsports.com έχει ολόκληρο το ρεπορτάζ για τις επόμενες κινήσεις στο Κολόσσι.

Χωρίς να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες και αγγίζοντας ακριβώς στις επόμενες κινήσεις, σας μεταφέρουμε τις αποφάσεις που έχουν παρθεί στο “γαλάζιο” στρατόπεδο.

Δεδομένο πλέον θεωρείται η πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή, με τον Νίκο Κίρζη να εντείνει τις διεργασίες για τον ερχομό του, πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Με την έλευση του Τεχνικού Διευθυντή, ο οποίος θα είναι ο απόλυτος άρχοντας στο Κολόσσι, θα ακολουθήσει και ο ερχομός του νέου προπονητή. Θα υπάρξει αξιολόγηση του υπάρχον ρόστερ και σίγουρα θα προκύψουν και εκεί αρκετές αλλαγές.

Τώρα όσον αφορά το κεφάλαιο Κωνσταντίνος Μακρίδης, θα παραμένει στο πάγκο της ομάδας μέχρι την έλευση του Τεχνικού Διευθυντή.

Εξάλλου μέσα από την χθεσινή ανακοίνωση του Απόλλωνα γίνεται κατανοητό ότι οι αλλαγές στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι δεδομένες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy