Απόλλων: Πάρθηκαν οι αποφάσεις – Πρόσληψη τεχνικού διευθυντή που θα αξιολογήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα

Ανακοίνωση από το διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα

Με ανακοίνωση του το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας του Απόλλωνα, μετά τα όσα έχουν προκύψει το τελευταίο 24ωρο εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

Φίλες και Φίλοι του Απόλλωνα,

Αμέσως μετά από την εκπλήρωση του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος της περασμένης περιόδου και τη μετακόμιση μας στο νέο μας γήπεδο, βρισκόμαστε σήμερα σε μία δύσκολη κατάσταση, η οποία είναι αποτέλεσμα διαφορετικών γεγονότων, που έχουν τις ρίζες τους σε λανθασμένες εκτιμήσεις, κάτι που άλλωστε ως Διοίκηση έχουμε παραδεχθεί δημόσια αρκετές φορές. Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών και σαφώς αυτή τη στιγμή χρειάζεται νηφαλιότητα από όλους στο οικοδόμημα του Απόλλωνα.

Κατανοούμε πλήρως την απογοήτευση των φίλων της ομάδας μας, οι οποίοι, παρά τη συνεχή στήριξη τους, δεν βλέπουν αυτά τα οποία υποσχεθήκαμε και δικαιολογημένα θα ανέμεναν μετά την περσινή χρονιά και τα εχέγγυα με τα οποία ξεκινήσαμε τη φετινή.

Είμαστε προβληματισμένοι και εμείς οι ίδιοι. Ταυτοχρονα είμαστε όμως και επιφορτισμένοι με την ευθύνη να παραμένουμε ψύχραιμοι, να αποφασίζουμε με γνώμονα τη διαφύλαξη της ύπαρξης και του μέλλοντος της ομάδας, ακόμα και αν μερικές φορές οι αποφάσεις μας δεν είναι οι προσδοκώμενες.

Συνακόλουθα, πρόθεση μας είναι η πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή, ο οποίος θα έχει την ευθύνη να αξιολογήσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με απώτερο στόχο την επαναφορά της ομάδας μας σε πρωταγωνιστικές παρουσίες, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Ως εκ τούτου, αυτή η περίοδος δεν σηκώνει ούτε βεβιασμένες κινήσεις ούτε προσωρινές λύσεις, δεν επιδέχεται περαιτέρω ανάλυσης ή κριτικής, αλλά κυρίως δεν αντέχει άλλη διχόνοια.

Συνεπώς, καλούμε τον φιλαθλο κόσμο μας να σταθεί στο πλευρό της ομάδας για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και τη μέγιστη δυνατή βαθμολογική αναρρίχηση.

Οι Απολλωνίστες έχουμε αποδείξει εδώ και δεκαετίες πως είμαστε παρόντες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, πεισμωμένοι και αφοσιωμένοι στην ιδέα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Διοικητικό Συμβούλιο
Απόλλωνα Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy